Apáca show musical - Baja

Jegyvásárlás

Dátum: 2019.08.23-25.
Helyszín: Baja, Petőfi-sziget

APÁCA SHOW MUSICAL - BAJA, PETŐFI SZIGETI SZABADTERI SZÍNAPD 2019

A Whoopi Goldberg főszereplésével bemutatot Sister Act - Apáca show című film óriási siker volt, s máig a közönség egyik legnagyobb kedvence. A filmből Whoopi Goldberg produceri munkájával, színpadi adaptáció készült. A zenét pedig a Disney egyik legsikeresebb szerzője írta hozzá, háta mögött olyan sikerekkel mint a Kishablány és a Notre Damei toronyőr, amikből szintén musical is készült.
 
Az Apáca show New Yorkban a Broadwayn hatalmas siker volt, s nem volt ez másként a londoni West End-en sem. Az Apáca show magyarországi rendezése egy non replica verzió volt 2018-ben, s maga ez a produkció is így egy világpremiernek számít. A Budapesti Oeprettszínházban is nagy siekreket elért Apáca show musical 2019 augusztus 23-án, 24-én és 25-én Baján a Petőfi-szigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható. 
 
(Eső nap augusztus 26. és 27.)
 
A darabot Szente Vajk rendezi, a karmester Drucker Péter lesz. Sztárszereposztásnak örülhetünk, fellép például Peller AnnaJanza Kata, Molnár Piroska, Szabó P. Szilveszter, Feke Pál, György-Rózsa Sándor, Csonka András is.
 
Jegyárak és jegyvásárlás hamarosan!
Powered by Interticket