Apáca show musical - Baja

Dátum: 2019.08.23-25.
Helyszín: Baja, Petőfi-sziget

APÁCA SHOW MUSICAL - BAJA, PETŐFI SZIGETI SZABADTERI SZÍNPAD 2019

A Whoopi Goldberg főszereplésével bemutatot Sister Act - Apáca show című film óriási siker volt, s máig a közönség egyik legnagyobb kedvence. A filmből Whoopi Goldberg produceri munkájával, színpadi adaptáció készült. A zenét pedig a Disney egyik legsikeresebb szerzője írta hozzá, háta mögött olyan sikerekkel mint a Kishablány és a Notre Damei toronyőr, amikből szintén musical is készült.
 
Az Apáca show New Yorkban a Broadwayn hatalmas siker volt, s nem volt ez másként a londoni West End-en sem. Az Apáca show magyarországi rendezése egy non replica verzió volt 2018-ben, s maga ez a produkció is így egy világpremiernek számít. A Budapesti Oeprettszínházban is nagy siekreket elért Apáca show musical 2019 augusztus 23-án, 24-én és 25-én Baján a Petőfi-szigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható. 
 
(Eső nap augusztus 26. és 27.)
 
A darabot Szente Vajk rendezi, a karmester Drucker Péter lesz. 

A diszkó és soul dallamokkal fűszerezett musicalsikerben Peller Anna, Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Feke Pál, Jenes Kitti, Vágó Zsuzsi, Dobos Judit, Auksz Éva, Csonka András, Faragó András, Pálfalvy Attila, Cseh Dávid Péter, György-Rózsa Sándor, Vásári Mónika, Kulcsár Viktória, Katz Zsófia és Péter Richárd is színpadra lép.