Elisabeth musical - Baja 2014

Dátum: 2014.08.21-23.
Helyszín: Bajai Szabadtéri Színpad

Közkívánatra! Az Elisabeth című musical Baján. A magyarországi sikerszériája 2014 augusztusában a Csodálatos Baja rendezvénysorozat keretében folytatódik. Igazi kultusz-előadás, amit mindenkinek látnia kell!

Elisabeth az újkori Európa történetének mindmáig az egyik legismertebb asszonya. Ez a szépségkultuszt szinte tökélyre fejlesztő, ország-világ által ünnepelt, történelembe beleavatkozó, lovakon száguldó, mindenfelé utazó, gyakran rejtőzködő-menekülő, titokban verseket író, végül is szomorú sorsú királyné már életében jelképpé vált.

Ez a musical olyan valakiről mesél, aki nagyon közel áll hozzánk. Nem nehéz tehát keserű-gyönyörködtető módon együtt lélegezni ezzel a darabbal, amely leszámol a könnyes lányregények Sissi-képével, a boldog Ferenc József-i békeidők nosztalgiájával, miközben föltárul előttünk az Erzsébet-titok legmélye: a végtelen szabadságvágy, az egyes ember szabadságának lenyűgöző mítosza.

Lévay Szilveszter és Michael Kunze, a Mozart! és a Rebecca sikeres szerzőpárosának musicalje végre Baján is megtekinthető – az Elisabeth a Miss Saigon, valamint a Rómeó és Júlia után a harmadik sikerelőadás, amit a Budapesti Operettszínház társulata ad elő a Szentháromság téri gigantikus szabadtéri színpadon!

A bajai Elisabeth szereposztását még nem hirdették ki.

Jegyárak: 3900, 4900, 5800, 6700, 9900 Ft

A bajai Elisabeth musical szereposztása:

Janza Kata (aug 21, 23), Dolhai Attila  , Vágó Bernadett (aug 22), Mészáros Árpád Zsolt (aug 21, 23), Kerényi Miklós Máté (aug 22),  Bálint Ádám (aug 22),   Gömöri András Máté ((aug 22), Kocsis Dénes (aug 21, 23) és  Szomor György (aug 21, 23), Felföldi Anikó, Kalocsai Zsuzsa, Csuha Lajos, Dézsy Szabó Gábor és Czigány Judit