Főoldal > Koncert > 50 éves jubileumi Apostol koncert 2021 - Budapest Aréna

50 éves jubileumi Apostol koncert 2021 - Budapest Aréna

50 éves jubileumi Apostol koncert 2021 - Budapest Aréna

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2021. 10. 24. ( vasárnap )

JEGYVÁSÁRLÁS

APOSTOL 50 ÉVES JUBILEUMI ARÉNA KONCERT 2021

Nem tudok élni nélküled, Okosabban kéne élni, Eladó, kiadó most a szívem, Nincs szerencsém,A legtöbb ember ott hibázza el és még hosszan sorolhatnánk az Apostol együttes slágereit, amit mindenki ismer kortól függetlenül. Ezek a slágerek oylan legendásak voltak, hogy még a színházakat is meghódították, ugyanis készült egy Apostol musical is.

Az 50 éves pályafutását ünneplő együttes 2021-ben a legismertebb slágereivel örvendezteti közönségét, sőt olyan dalok is elhangzanak amiket nem, vagy csak ritkán játszanak.

A jubileumi nagykoncertjükön egy időutazás részese lesz a közönség. Felidézik a zenekar korszakait és meglepetésekkel is készülnek, sőt, olyan dalokat is eljátszanak, amiket koncerteken nem, vagy csak ritkán hallani. A műsorból természetesen nem maradnak ki a mindenki által ismert örökzöld slágerek sem, s ne feledjük az Apostol együttes üzenetét, „Halld a szívek dallamát, úgy élj, hogy te is halld szavát”

Az eredetileg 2020-ra meghírdetett koncert 2021. október 24-én kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában! A korábbi időpontra megváltott jegyek automatikusan érvényesek z új dátumra!

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top