Főoldal > Koncert > Andrea Bocelli koncert - MVM Dome Budapest 2024

Andrea Bocelli koncert - MVM Dome Budapest 2024

Andrea Bocelli koncert - MVM Dome Budapest 2024

Helyszín: MVM DOME
Dátum: 2024. 11. 23. ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

Andrea Bocelli koncert 2024

Andrea Bocelli nevét a világ minden részén jól ismerik, hiszen mára az egyik legkedveltebb opera énekes. Legismertebb dala a Time to say goodbye és a Celine Dionnal énekelt The Prayer. Celine Dion is így fogalmazott róla: "Ha az Úrnak szép énekhangja lehetne, akkor az biztosan Andrea Bocelliére hasonlítana legjobban". Sikerét elhivatottságának, szorgalmának és töretlen kitartásának köszönheti, tehetsége Pavarottit is lenyűgözte.

A Con te partiro, melynek angol verziója, Sarah Brightmannel közös duettje a Time to say goodbye. A dal a megjelenésekor minden lemezeladási rekordot megdöntött, a fél világon hónapokig vezette a slágerlistákat és amellyel elindult a “Bocelli-jelenség”.

A folyamatos koncertezések, előadások mellett szinte minden évben új albummal is jelentkezik. Olyan kiváló énekesekkel dolgozott együtt, mint Ed Sheeran, Dua Lipa, Celine Dion, Tony Bennett, Ariana Grande, Jennifer Lopez és Nicole Scherzinger. LEgutóbb Matteo fiával a „Fall On Me” című számban duettezett, Virginia kislányával pedig Leonard Cohen “Hallelujah” című dalát énekelte el közösen.

Andrea Bocelli 2024. november 23-án és 24-én Budapesten a MVM Domeban koncertezik

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top