Babos Gyula, László Attila, és Tátrai Tibor - Gitárhősök koncert

Dátum: 2014.09.13.
Helyszín: MOM Kulturális Központ

Gitárhősök koncert lesz 2014. szeptember 13-án 19:00-tól a MOM Kulturális Központban. A koncerten Babos Gyula, László Attila, és Tátrai Tibor lépnek fel.

A Babos Gyula-László Attila-Tátrai Tibor hármas olyan közös világot épített fel, amelyből a közönség talán sohasem lépett volna ki, és amely emlékét mindenki hazavitte magával. Három gitár-művész három stílusban, mégis egységesen, egymás játékát kiegészítve, vagy éppen ellenpontozva játszanak. Stílusaik keveredésével egészen új hangzásokat produkálnak, és hogy mennyire élvezik ezt a közös munkát, az lemérhető abból a sok mosolyból, ami játék közben az arcukra ül. Láthatóan inspirálják egymást, tehetségük és klasszis technikájuk révén, pedig átveszik a másik érzését, vagy gondolatát, és a saját stílusukban folytatják tovább az adott zeneművet. Ez a produkció bárhol a világon megállná a helyét, és mi itt Budapesten abban a szerencsés helyzetben vagyunk hogy utazni sem kell. 

Babos Gyula, a Liszt Ferenc-díjas magyar dzsessz-gitáros. 2005-ben Magyar Köztársasági Érdemrend tiszti keresztje kitüntetést kapott. A magyar Jazz gitárművészet első számú előadója. László Attila Liszt Ferenc-díjas dzsesszgitáros és zeneszerző, a Magyar Jazz Szövetség egykori elnöke, a modern magyar jazz kiemelkedő képviselője, a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze.  Pályafutása során olyan világhírű jazz zenészekkel muzsikált együtt, mint Randy Brecker, Anthony Jackson, James Moody, Tommy Campbell, Dave Friedman, Gary Willis, Hiram Bullock és Bob Mintzer. 
Tátrai Tibor Liszt Ferenc-díjas magyar gitáros, zeneszerző, az élő legenda. Hazánk legjobb zenekaraiban játszott, hazánk legjobb zenészeivel muzsikált. A Tátrai Banddel megtöltötte a Budapest Sportcsarnokot. 10 magyar gitárosból 9-nek ő a példaképe.

A koncertre a jegyek értékesítését már megkezdték!

Jegyárak: 2990 Ft, 3990 Ft, 4990 Ft, 5990 Ft, 6990 Ft.