Ben Hur - Ram Colosseum

Jegyvásárlás

Dátum: 2017-től
Helyszín: RaM Colosseum

BEN HUR - Ram Colosseum

A hazánkban is nagy sikerrel játszott, Tony díjas 39 lépcsőfok csapata mutatta be az időtlen klasszikusból General Lew Wallance könyvéből a Ben Hurból készített színpadi produkciót.

 A 4 szereplős előadás látványos díszletekkel és jelmezekkel került színpadra Londonban és 2017-ben a Madách Színház is bemutatja a RAM Colosseimban.

A fantasztikus római komédia 2017. február 11-től Szente Vajk rendezésében sztárszereposztásban lesz látható.

A fantasztikus római komédia 2017. február 11-től Szente Vajk rendezésében sztárszereposztásban lesz láthatóA mű mese Krisztus urunk korából. A monumentális amerikai nagyregény grandiózus színpadi változata, amelynek gigászi eredeti szerzője az óriási amerikai polgárháború hatalmas tábornoka, Lewis, vagy becenevén "Lew" Wallace. A Madách Színház ennek a kilencszáz oldalas műnek minden egyes jelenetét Önök elé varázsolja, hogy csak néhány kiragadott példát mondjunk: egy élethű, látványos tengeri csatát, az ókori Rómát a maga teljességében, és természetesen azt a bizonyos legendás kocsiversenyt.
És még mennyi mindent!

A világtörténelemben először a Ben Hur mind a hétszáz, történelmileg hiteles és lélektanilag árnyalt szereplőjét láthatják - négy fős társulatunk előadásában:

Szereplők:
Daniel: Magyar Attila
Omar: Nagy Sándor / Simon Kornél
Edgar: Szerednyey Béla
Crystal: Pálos Anna / Trecskó Zsófia

Rendező: Szente Vajk


Jegyek december közepétől!

Powered by Interticket