Bonnie és Clyde musical - Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2019

Jegyvásárlás

Dátum: 2019.06.29-30.
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad

IVAN MENCHELL - DON BLACK - FRANK WILDHORN: Bonnie & Clyde musical  2019. június 29. és 30.

Bonnie és Clyde története mindenkit megmozgatott aki egy izgalmas történetet akart feldolgozni. Készült a történetükből film is, ami 9 Oscar díjat is bezsebelt, sőt egy Broadway musical is, amit nem más írt mint Frank Wildhorn, akinek a nevét a magyar közönség is jól ismeri, hiszen a nevéhez köthető a Habsburg család Rudolf főhercegjéről a Budapesti Operettszínházban bemutatott Rudolf musical és a Broadwayn Davide Hasselhoffal is bemutatott Jekyll és Hyde musical is.

A Bonnie és Clyde musical a Broadway után alíg pár évvel debütált Magyarországon és a múlt évben akkora siker volt a Városmajorban, hogy a Budapesti Nyári Fesztiválra 2019-re is meghívást kaptak, ám ezúttal már a fesztivál nagyszínpadára.

A Bonnie és Clyde musical 2019. június 29-30-án lesz látható Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Főszereplők: Hajdu Péter, Kurucz Dániel, Litauszky Dániel, Ódor Kristóf, Borsi-Balogh Máté, Nagy-Bakonyi Boglárka, Mentes Júlia,Jenővári Miklós, Józsa Bettina, Imre Krisztián, Bori Réka, Hunyadi Máté, Rábaközi Gergő, Mucsi Kristóf, Habodász István, Czvikker Lilla, Beke Lilla, MAszlag Bálint

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

Powered by Interticket