Főoldal > Zenés színház > Bonnie és Clyde musical - Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2019

Bonnie és Clyde musical - Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2019

Bonnie és Clyde musical - Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2019

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2019. 06. 29. ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

IVAN MENCHELL - DON BLACK - FRANK WILDHORN: Bonnie & Clyde musical  2019. június 29. és 30.

Bonnie és Clyde története mindenkit megmozgatott aki egy izgalmas történetet akart feldolgozni. Készült a történetükből film is, ami 9 Oscar díjat is bezsebelt, sőt egy Broadway musical is, amit nem más írt mint Frank Wildhorn, akinek a nevét a magyar közönség is jól ismeri, hiszen a nevéhez köthető a Habsburg család Rudolf főhercegjéről a Budapesti Operettszínházban bemutatott Rudolf musical és a Broadwayn Davide Hasselhoffal is bemutatott Jekyll és Hyde musical is.

A Bonnie és Clyde musical a Broadway után alíg pár évvel debütált Magyarországon és a múlt évben akkora siker volt a Városmajorban, hogy a Budapesti Nyári Fesztiválra 2019-re is meghívást kaptak, ám ezúttal már a fesztivál nagyszínpadára.

A Bonnie és Clyde musical 2019. június 29-30-án lesz látható Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Főszereplők: Hajdu Péter, Kurucz Dániel, Litauszky Dániel, Ódor Kristóf, Borsi-Balogh Máté, Nagy-Bakonyi Boglárka, Mentes Júlia,Jenővári Miklós, Józsa Bettina, Imre Krisztián, Bori Réka, Hunyadi Máté, Rábaközi Gergő, Mucsi Kristóf, Habodász István, Czvikker Lilla, Beke Lilla, MAszlag Bálint

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top