Csodagömb a Fővárosi Nagycirksuz karácsonyi showja 2017

Dátum: 2017 december
Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz

Csodagömb - Karácsonyi cirkuszi előadás a Fővárosi Nagycirkuszban

A Fővárosi Nagycirkusz olyan sikeres előadásokat tudhat maga mögött mint az Atlantisz világa vagy éppen a Rómeó és Júlia cirkuszi show. Az adventi és a karácsonyi időszakot illetve a téli szünetet egy új karácsonyi produkcióval teszik majd teljessé. A Csodagömb karácsonyi cirkuszi előadásban nemzetközi és hazai sztárok lépnek fel.

A Csodagömb cirkuszi nagykarácsony című előadás egészen 2018-ig lesz színpadon.

Varázsbuborékok repítenek el a csodák birodalmába a Fővárosi Nagycirkusz karácsonyi műsorában 2017. november 4. és december 31. között: klasszikus cirkuszi nagykarácsonnyal várjuk kedves közönségünket, amelyben orosz és kínai rúd-, valamint akrobatamutatványok, gurtni-, diabolo- és zsonglőrprodukciók teremtik meg a pezsgő hangulatot. Porondra lép a Maik Gärtner Family és bájos indiai elefántjuk, Rani, s a sztyeppék végtelen világát idézi meg a minszki csoport dzsigit számával. A varázslat és mágia birodalma lengi át a Csodagömb bűvös világát, a rejtélyes varázsló buborékjai lenyűgöző produkciókat rejtenek, ám vigyázat, csalunk is! A lengyel bűvész trükkjeire érdemes odafigyelni!

A légies könnyedséggel, súlytalan fesztelenséggel átszőtt produkciót Vincze Tünde, a Magyar Légtornász Egyesület alapítója, légtornatanár, a Baross Imre Artistaképző munkatársa rendezésében láthatja a közönség.

A műsor fellépői többek között:
AGUSTIN VIGLIONE – BUBORÉKSZÁM, ARGENTÍNA
DUO SUPKA – ZSONGLŐRSZÁM, CSEHORSZÁG
KALASHNIKOV BROTHERS – DIABOLO-SZÁM, OROSZORSZÁG
LAS BELLAS CHICAS – KÍNAI RÚDSZÁM, KUBA
DZSIGIT SZÁM – FEHÉROROSZORSZÁG
ILYA TUFYAEV – OROSZ RÚDSZÁM, OROSZORSZÁG
ILYA TUFYAEV – HAND VOLTAGE, OROSZORSZÁG
MAIK GÄRTNER FAMILY – ELEFÁNTSZÁM, AUSZTRIA
HAMETOV FAMILY – GURTNI, ÜZBEGISZTÁN
RAFAL WALUSZ - BŰVÉSZ, LENGYELORSZÁG
HALASI MÁRK LEVEGŐ- ÉS HULAHOPPKARIKA-SZÁM, MAGYARORSZÁG


A műsorváltoztatás jogát fenntartják a szervezők.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az előadásban a nyugalom megzavarására alkalmas fény- és hanghatások fordulhatnak elő.
Az előadás hossza 2 óra.