Főoldal > Család > Csodaláda a Fővárosi Nagycirkusz 2023-as őszi-téli műsora

Csodaláda a Fővárosi Nagycirkusz 2023-as őszi-téli műsora

Csodaláda a Fővárosi Nagycirkusz 2023-as őszi-téli műsora

Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz
Dátum: 2023 ősz/tél

JEGYVÁSÁRLÁS

CSODALÁDA - FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZ

A titkok világa maga a cirkusz, ahol a csoda születik, ahol a varázslat és a valóság összefonódik. A mesékben mindig a kincseket lakattal őrzött ládákban tárolják, ahogy persze a mesés gazdagságot ígérő aranyat is, de Aladdin csodalámpáját például szintén el van dugva egy barlang mélyén. Azonban, hogy a ládák mit rejtenek az mindig pont akkora titok, mint karácsonykor a karácsonyfa alatt várakozó ajándékok, amiket a kicsik és nagyok is izgalommal bontanak ki.

A mi cirkuszi csodaládánk is megannyi titkot rejteget, világhírű, fesztiváldíjas műsorszámok repítik el a közönséget egy olyan varázslatos világba, amelyben a béke, az egyensúly, a játékosság, a bizalom, s nem utolsó sorban a humor éppúgy megjelenik, mint a lehetetlen feletti győzelem, az emberi teljesítőképesség határain túli diadal.

Szédületes levegőszámok, lenyűgöző mutatványok, bámulatos trükkök, barátságos kutyák és lovak várják a nagyérdeműt, akiket a világ egyik legjobb bohócpárosa kalauzol végig az előadáson. A Franke & Franke komikus duó a Svédországban, Svájcban, Oroszországban, Olaszországban, Ukrajnában, Kínában és Monacoban megrendezett nemzetközi cirkuszfesztiválokon is rangos díjakat nyert. 2011-ben Anton lett az Év Bohóca Oroszországban. Magyarországon először kíséreljük meg egy, a cirkuszokban szinte alig látható zsáner, a jojó bemutatását Shu Takada hatszoros jojóvilágbajnok japán művész segítségével. 

A Vietnámból érkező De Tru csoport tagjai egymás fején egyensúlyozva mutatják be lélegzetelállító perzs számukat, az orosz Mikhail Dneprovsky által porondra álmodott, lenyűgöző Antik című magasdrót-produkció izgalmas pillanatokat varázsol a manézsba. Afrika pergő ritmusára mutatja be szédületes duplaszaltóit ikária számában az etióp testvérpár.   Magyar fiatalok is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, két tradicionális cirkuszi dinasztia gyermeke, a mindössze 13 éves Kraj Tifani levegőszámmal, a 14 éves Wertheim Deniel zsonglőrprodukcióval mutatkozik be a Fővárosi Nagycirkusz porondján. A fellépések mellett a Baross Imre Artistaképző Intézetben folytatják tanulmányaikat.

A Fővárosi Nagycirkusz őszi-téli műsora a Csodaláda 2023 októberétől egészen Szilveszterig lesz látható. Az őszi szünetre és a karácsony és Szilveszter közötti előadásokra is elkezdték már a jegyek értékesítését.

A cirkusz ezúttal egy csodadobozzá válik, amiből újabb és újabb varázslatos és látványos csodák kerülnek színpadra. 

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A gyerek és nyugdíjas kedvezmény igénybevételére a kiválasztott jegyek KOSÁRBA helyezése után, a kedvezmény oszlopban van lehetőség!

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a 3. kategóriájú (2 500 Ft) helyekhez nem társítható gyerek és nyugdíjas kedvezmény és azok csökkentett látóterű helyek.


JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top