Főoldal > Zenés színház > Ezeregy éjszaka world musical - Pesti Magyar Színház

Ezeregy éjszaka world musical - Pesti Magyar Színház

Ezeregy éjszaka world musical - Pesti Magyar Színház

Helyszín: Magyar Színház
Dátum: Folyamatosan

JEGYVÁSÁRLÁS

EZEREGY ÉJSZAKA WORLD MUSICAL - PESTI MAGYAR SZÍNHÁZ

Geszti Péter, Tasnádi István és Monori András meghatározó szereplői a hazai színházi életnek. Nevükhöz olyan sikerek kötődnek, mint a Made in Hungaria, Portugal, A Pál utcai fiúk és még sorolhatnánk. Első közös munkájuk pedig mi más lehetne, mint egy családi musical, sőt azon belül is egy world muscal. Miért world musical? Azért, mert ez valami más és új lesz.

Az ezeregy éjszaka musical történetfolyam arab, perzsa, indiai és kínai elemeiből alkot varázslatos zenés darabot, a történethez illeszkedő, fülbemászó zenével és rengeteg humorral. Az izgalmas world musical kerettörténetében Sahriár király szerelmi bánattól szenved, míg elé nem vezetik a rabnő Seherezádét, aki - hogy életét mentse - példázatos történetbe kezd. Ebben megelevenednek a mesés kelet legendás figurái, Harún, a naiv királyfi, Jázmin, a meseszép hercegnő, az agyafúrt tolvaj, a gonosz Dzsáfár és természetesen a nagydumás Dzsinn.

Az Ezeregy éjszaka musical 2023. novemberében kerül bemutatásra Budapesten a Pesti Magyar Színházban. A budapesti Ezeregy éjszaka szereplői között ott lesz Pavletits Béla, Jenes Kitti, Horváth Sisa Anna, Rancsó Dezső, Fillár István, Márkus Luca, Pásztor Ádám, Szatmári Attila is. Az előadás többes szereposztásban kerül színpadra.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top