Főoldal > Család > Fesztivál Plusz 2022 - Fővárosi Nagycirkusz

Fesztivál Plusz 2022 - Fővárosi Nagycirkusz

Fesztivál Plusz 2022 - Fővárosi Nagycirkusz

Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz
Dátum: 2022 januárjától

JEGYVÁSÁRLÁS

FESZTIVÁL PLUSZ 2022

A világ legjobbjai között számon tartott Budapesti Cirkuszfesztiválra rangos, nemzetközi elismerésekkel kitüntetett artistaművészek idén négy kontinensről érkeznek, hogy összemérjék egymással kimagasló tudásukat, és bemutassák a magyar közönségnek a cirkuszművészet sokszínű művészeti értékeit.

A produkciókat rangos szakmai zsűri bírálja el: több, mint száz cirkuszigazgató, impresszárió, cirkuszi szakember és művészeti vezető érkezik a világ egyik legrangosabb cirkuszművészeti seregszemléjére több, mint húsz országból.

A Nemzeti Cirkuszművészeti Központnak, mint nemzeti előadó-művészeti intézménynek egyik kiemelt feladata, hogy megismerje és megismertesse, Magyarországra hozza a világ távoli kultúráit, amelyekből az adott országra jellemző egy-egy szeletet kapunk az artistaprodukciók által.

Belőlük válogatva kerül majd ki az a sok fellépő, akit 2022-ben a fesztivált követően tavaszig a magyar közönség is estéről estére láthat majd a Fővárosi Nagycirkuszban a Nemzetközi Cirkuszfesztivál eredméníhirdetését követően.

A Fesztivál Plusz 2022. január 22-től látható a Fővárosi Nagycirkuszban!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 
 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top