Főoldal > Koncert > Mozart 230 Filmzene koncert a Margitszigeten

Mozart 230 Filmzene koncert a Margitszigeten

Mozart 230 Filmzene koncert a Margitszigeten

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2021. 07. 18. ( vasárnap )

JEGYVÁSÁRLÁS

MOZART 230 Filmzene koncert - 2021. július 18. vasárnap 20:00 (esőnap: július 19.) - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A hangos film volt az út, amin keresztül igazán nagy sikereket lehetett széles közönségnek átadni, hiszen a vászonra vitt érzelmek és a zene együttesen mindig hatott. Nem meglepő, hogy szinte minden világsiker könyvet filmre vittek ,akár többször is. A flmek zenéi pedig lassan ikonná nőtték ki magukat, hiszen vannak dallamok, amiket ha meghallunk azonnal egy film ugrik be róla. 

A filmzenei slágerek még mindig megmozgatják a közönséget világszerte. Mutatja ezt az is, hogy az Ennio Morricone, Hans Zimmer turnéin túl a Harry Potter, Gyűrűk ura vagy éppen a Disney Jégvarázs filmzenei koncertek is mindig teltházasak.

Most azonban a Margitszigeti Szabadtéri Színpad rendhagyó koncerttel tiszteleg a 230 éve elhunyt Wolfgang Amadeus Mozart, a zene fenegyereke előtt. Amennyire forradalmi volt Mozart munkássága, koncertünk a maga módján bővíti ki a hagyományos komolyzenei előadások terét - a rendhagyó koncert show ugyanis a zene mellett a mozgókép varázsát is felhasználja a legendás zeneszerző megidézésére, miközben Mozart legismertebb műveit az Óbudai Danubia Zenekar adja elő.

Karmester: Hámori Máté

Jegyárak / Szektorárak lentebb! 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top