Havasi 2015 - Etudes ősbemutató - Jegyek

Dátum: 2016.04.09.
Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ

HAVASI – Etudes koncert
A szóló zongorára komponált Etude sorozat dupla teltházas ősbemutatója nagy sikert aratott a Budapesti Kongresszusi Központ színpadán, az etüdöket az amerikai közönség is hatalmas lelkesédessel fogadta a Carnegie Hall-ban.

A sorozat folytatódik, közkívánatra az idén is lesz Etudes koncert 2016.április 9-én szombaton. Magyarországon először hangzanak majd el a Carnegie Hall-ban bemutatott új tételek. A délutáni előadásra -50% kedvezménnyel vásárolhatóak jegyek 18 éves korig.

A koncerten a legkedveltebb tételek hangzanak el eredeti formájukban, úgy, ahogy a zeneszerző évekkel korábban megálmodta őket.

Különleges érzés bepillantani egy zeneszerző lelkébe; mintha egy regényben mélyülnénk el. Ilyen pillanatok megteremtésére csak az lehet képes, aki saját érzelmeit és gondolatait fogalmazza meg a zene nyelvén.

Ez a pillanat, amelyben a művész és közönsége különösen közel kerülnek egymáshoz, egy egész estén át fog tartani a Budapest Kongresszusi Központ intim közegében.

Kedvezmények:
-15% elővásárlási kedvezmény 2016. január 31-ig
-50% kedvezmény 18 éves korig a délutáni előadásra a koncert napjáig

(A kedvezmények nem összevonhatóak. A bejáratnál 14 éves kor felett az 50%-os családi jeggyel érkezőknek életkorukat fényképes igazolvánnyal igazolniuk kell.)