HOBO 75 születésnapi koncert 2021 - Papp László Sportaréna

Jegyvásárlás

Dátum: 2021.11.20.
Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest

HOBO 75 jubileumi koncert az Arénában!

Földes László Hobo a Hobo Blues Banddel országszerte koncertezett, fellépett már a Szigeten is énekelt duetett Rúzsa Magdival, feldolgozott József Attila verseket, és persze munkáját Kossuth-díjjal is elismerték. A legismertebb dalai A hetedik, Országúti blues, Haláltánc ballada, Vadászat és  Kopaszkutya mind többszázezer megtekintés felett jár a Youtuben is.

A 75. születésnapját ünneplő Hobo a jubileium kapcsán koncertturnéba kezd, amit egy Aréna koncert koronáz majd meg. A turné Budapestről a Nemzeti Színházból indul és végül vissza is tér Budapestre a Papp László Sportarénába 2020. december 28-án.

Az eredetileg a Papp László Budapest Sportarénába 2020. december 28-ra meghirdetett HOBO 75 koncert az eredeti helyszínen, 2021. november 20-án kerül megrendezésre.

A megváltott belépőjegyek az új időpontra érvényesek, melyekkel a továbbiakban nincs teendője, ígyazzal a koncert az új dátumon(2021. november 20-án)látogatható. Amennyiben a rendezvényre vásárolt parkolójegyet is, úgy természetesen az is érvényes az új dátumra.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Powered by Interticket