Főoldal > Koncert > Il Volo koncert 2023 - Budapest Sportaréna

Il Volo koncert 2023 - Budapest Sportaréna

Il Volo koncert 2023 - Budapest Sportaréna

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2023. 10. 09. ( hétfő )

JEGYVÁSÁRLÁS

IL VOLO KONCERT 2023 - BUDAPEST PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA

Az olasz operatrió, IL VOLO újra magával ragadja a közönséget, és hazánkban lép fel a Budapest Arénában 2023. október 9-én. Az estén az énekes trió egyedi hangszíne és az olasz zene varázslatos hangulata garantáltan elvarázsolja majd a közönséget. Pályafutásuk során együtt énekeltek többek között Barbara Streisanddal, Eros Ramazottival, Anastaciaval valamint Plácidó Domingóval is. Utóbbival 2016-ban közös lemezt is megjelentettek Notte Magica - A Tribute to the Three Tenors címmel, melyen a három tenor, Domingo, Pavarotti és Carreras munkássága előtt tisztelegnek az új generáció legsikeresebb énekeseiként. 

Az IL VOLO már az előző turnéjával is hatalmas sikert aratott hazánkban, így a rajongók már nagyon várják az újabb koncertet. A fiatal énekesek repertoárjukban a hagyományos olasz slágerek mellett a világ legismertebb dalaival készülnek, mindenki számára ismert szerzeményeket fognak előadni.

„Az IL VOLO tagjai nagyon örülnek, hogy újra Magyarországra jöhetnek, és az újabb koncerten találkozhatnak a rajongóikkal. Biztosak vagyunk abban, hogy a közönség élvezni fogja az estét, és együtt énekelhet velünk a legnagyobb slágerekre.” – mondta Piero Barone, az IL VOLO tagja.

Jegyek már kaphatóak!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top