Jazzy Fesztivál 2013 - Incognito - Club Des Belugas

Dátum: 2013.10.18-19.
Helyszín: MOM Kulturális Központ

Két különleges vendége is lesz a Jazzy Fesztivál 2013-as programjának. Az egyik az Incognito, a másik a Club des Belugas lesz 2013. október 18-án és 19-én.

Club des Belugas.
Nu jazz.
Mambo Italiano.

Az este legfontosabb mozgatórugói és mozzanatai így összegezhetők.

A számtalan válogatáslemezről is jól ismert négyes most Budapesten varázsol. Minden hang, minden dallam, minden egyes harmónia magában foglalja a teljes életművet. Finoman, érzékien, és hibátlan eleganciával, járjunk a lounge, a nujazz, a brazil beats, a swing vagy éppen a soul világában.

A reklámfilmekből is jól ismert muzsikában ott találunk mindent, amiről a jazz mesél, kezdve az ötvenes évektől, egészen napjainkig. A zenekar pályafutása 2002-re datálódik, ekkor jelent meg a „Caviar at 3 a.m.” című album, legismertebb műveik közül pedig mindenképpen kiemelkedik a „Wildcats Gotta Move”, amely a német toplista harmadik helyét 2006 márciusában és áprilisában nyolc hétig tartotta

Dean Martin „Mambo Italiano” – ját is átdolgozták, a felvétel lett az első törvényes remixe a dalnak, amelyet Dean Martin családja, és a Capitol/EMI Kiadó is engedélyezett.

Az együttes dalai eddig körülbelül 850 alkalommal jelentek meg különböző jazz válogatásokat tartalmazó lemezeken. Eddig 5.5 millió CD-t adtak el szerte a nagyvilágban, valamint 2007 óta Európában 220 koncerten csodálhatta meg a közönség a nagyon letisztult, nagyon kellemes , és nagyon szerethető világot.

Club des Belugas Quartet tagjai:
Anna Luca: ének
Christian Mohrhenn: dobok
Mathias Hoederath: billentyű
Jonas Bareiter: basszusgitár

Jegyárak:
6990Ft, 7990Ft, 8990Ft, 9990Ft

Incognito koncert


Adrenalinbomba! Csak így egyszerűen! Vagy pár óra tömény boldogság! Olyan töltés, ami szinte sehol sem található, csakis az Incognito koncertjein. A mindvégig legmagasabb hőfokon izzó muzsika, és a pazar muzikalitás immáron több mint harminc éve védjegy.
1500 zenész is megfordult már a zenekarban, azonban a csapat lelke Jean Paul „Bluey” Maunick mindvégig olyan impulzust biztosított, amely ma is elementáris erővel lélegezteti a hamisítatlan acid- jazzt.

Aki szereti a tökélyt a lehető legmagasabb szinten befogadni, az nem hagyhatja ki ezt az estét sem!

Felcsendülnek a legfrissebb Surreal című album dalai, és a jól ismert slágerek is, olyanok, mint a Don't You Worry 'Bout a Thing, a Still a Friend Of Mine vagy az Always There.

Jegyárak:
7990Ft, 9490Ft, 11990Ft, 10490Ft, 11990Ft