Főoldal > Család > Jégkirályság - Fővárosi Nagycirkusz 2023

Jégkirályság - Fővárosi Nagycirkusz 2023

Jégkirályság - Fővárosi Nagycirkusz 2023

Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz
Dátum: 2023 januárjától

JEGYVÁSÁRLÁS

Ice Kingdom - Jégkirályság a Fővárosi Nagycirkuszban

A jégvilág a Jégvarázs és Elza valamint a Jégkorszak mókás állatai nyomán már a mesék világán keresztül is elvarázsolta a kicsiket. A jégvilág azonban számos izgalmat rejt még. A látványos kristályvilág számos lehetőséget rejt magában és a jégshowk is sorra kápráztatták el a közönséget akár a Disney jégshowin is.

2023-ban a Fővárosi Nagycirkuszban ismét a jég lesz az úr és egy jégshowt idéző jégcirkuszi mese várja a közönséget. A Jégkirályság jégcirkusz a jégkorcsolya számokkal kiegészülve a legizgalamsabb és legvarázslatosabb számokat hozza el. A fény, a víz, a jég most igazi jégvarázslatot művel majd a különleges ötvözetben és persze emellé páratlan zenei élmény is társul majd.

A szünettel együtt 120 perces előadás egy varázslatos mesevilágba kalauzolja a közönséget. A bűbájos lények nem csak piruetteket és jégtánc elemeket mutatnak be a jeges porondon, hanem lenyűgöző artistaszámokat és bájos kisállatokat is. A magyar cirkuszművészetet a világhírű, többszörös Guinness-rekorder érdemes művészek, a Rippel Brothers képviseli emelőszámukkal.

A Jégkirályság egy hangulatos, téli program, amelyhez a kabátban helyet foglaló közönségnek forralt bort, meleg teát és puncsot szolgálnak fel.

A Jégkirályság jeges cirkuszi showra már elkezdték a jegyértékesítést!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A gyerek és nyugdíjas kedvezmény igénybevételére a kiválasztott jegyek KOSÁRBA helyezése után, a kedvezmény oszlopban van lehetőség! Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a 3. kategóriájú (2 500 Ft) helyekhez nem társítható gyerek és nyugdíjas kedvezmény és azok csökkentett látóterű helyek.

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top