Főoldal > Zenés színház > Jézus Krisztus Szupersztár musical - Budapest

Jézus Krisztus Szupersztár musical - Budapest

Jézus Krisztus Szupersztár musical - Budapest

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2015. 07. 17. ( péntek )

JEGYVÁSÁRLÁS

Jézus Krisztus Szupersztár rockopera - 2015. július 17., 19. (péntek, vasárnap) 21 óra - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

(2 és fél óra, egy szünettel)

2013-ban volt 75 éves az ország egyetlen épített szabadtéri színháza, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad. A Szabad Tér Színház kiemelt figyelemmel állítja össze a patinás múltú és napjainkra hazánk egyik leggazdagabb kínálatával rendelkező szabadtéri színpadának ünnepi programját. A színház a fenntartó, Budapest Főváros támogatásával felújítással készül az ünnepi évadra.

A Szabad Tér Színház az előző évi kínálatot meghaladó tervekkel készül az ünnepi évadra. A 2015 nyarána Budapesti Nyári Fesztivál programja a megújulás jegyében kívánja megnyitni Budapest, a kultúra fővárosának kapuit a hazai és a külföldi vendégek előtt.

Jézus Krisztus Szupersztár

Bármilyen hihetetlen, Andrew Lloyd Webber még csak huszonkét éves volt, amikor 1970-ben a Palace Theatre bemutatta második rockoperáját, amelyet a nála négy évvel idősebb, és valamivel komolyabb szakmai múlttal rendelkező Tim Rice-szal közösen írt. A Jézus Krisztus szupersztár azonnal hatalmas sikert aratott, és a londoni premiert követően a világ szinte valamennyi országában színpadra került. Amikor az alkotókat a musical témaválasztásáról kérdezték, ők rendekívül egyszerű magyarázattal szolgáltak. Ahogy fogalmaztak, szerintük "nagyszerű sztori" a bibliai történet. Ami a zene mellett a mű jellegzetessége: a világ legismertebb történetét nem a megszokott módon, hanem Júdás szemszögéből ábrázolja. A Győri Nemzeti Színház előadása két alkalommal lesz látható Budapesten.

A margitszigeti Jézus Krisztus Szupersztár szereposztásában látható lesz Szomor György, Sándor Péter, Baranyai Annamária, Mózes Anita, Nagy balázs, Fejszés Attila, Forgács Péter, Rácz István, Klinga Péter, Hanczár György, Mohácsi Attila, Molnár Erik, Szikra József, és més sokan mások.


Szektorárak / Jegyárak
3 900 Ft     Tribün jobb II. szektor, Tribün bal I. szektor, Tribün bal II. szektor, Tribün jobb I. szektor
4 900 Ft     Terasz bal II. szektor, Terasz jobb II. szektor, Tribün, Tribün bal, Tribün jobb
5 900 Ft     Földszint bal, Földszint jobb, Terasz, Terasz bal I. szektor, Terasz jobb I. szektor
6 900 Ft     Földszint, Földszint bal, Földszint jobb
7 900 Ft     Földszint, Páholy jobb 1., Páholy jobb 2.
9 900 Ft     Földszint

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY!
Februárban 40%, márciusban 30%, áprilisban 20%, májusban már csak 10%kedvezménnyel lehet jegyet váltani, de elképzelhető hogy addigra minden jegy elfogy, minden hely foglalt lesz. A kedvezményt a vásárlás során magunknak kell beállítani! Amint a kosárba helyezte a jegyeket egy összesítő listát fog látni ahol a TELJES ÁR feliratot kell átállítania! Ezután a rendszer újra számolja az összeget és a csökkentett ár kell, hogy megjelenjen! Ezt minden jegynél el kell végezni! 

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top