Főoldal > Zenés színház > KŐSZÍVŰ - A Baradlay-legenda musical - Margitsziget

KŐSZÍVŰ - A Baradlay-legenda musical - Margitsziget

KŐSZÍVŰ - A Baradlay-legenda musical - Margitsziget

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2022. 06. 17. ( péntek )

JEGYVÁSÁRLÁS

Kőszívű - A Baradlay legenda musical - Margitszigeti Szabadtéri Színpad - 2022. június 17.

A múlt évben a Margitszigeten tomboló siker volt a Puskás, a musical. Az előadás alkotógárdája 2022-ben újabb musical produkcióval készül. Ezúttal a jól ismert kalsszikus A kőszívű ember fiai elevenedik meg musical formájában, egy mai és friss formában.

A magyar történelem egyik legfontosabb és legismertebb története, a regény és a film után, ezúttal a Margitsziget Nagyszínpadán mutatkozik be!

Jókai Mór talán leghíresebb történelmi műve a 19. századba, a szabadságharc idejére röpít minket. A műben a hazaszeretet, a szerelem, a testvéri és szülői önfeláldozás és a becsület mellett az árulás, az erkölcstelenség, a bosszú irányítja az embereket és a történelmet egyaránt. A mű politikai harcok közepette íródott, benne alkotója a függetlenség célkitűzése mellett állt ki.

Jókai Mór klasszikus regényét 1965-ben, Várkonyi Zoltán vitte filmre nívós szereplőgárdával, főszerepben olyan remek színészekkel, mint Tordy Géza és Béres Ilona. A Baradlay testvérek lenyűgöző, kalandos és romantikus történetén itthon eddig még sosem látott látványvilág és különlegesen szép dallamok vezetik végig nézőinket.

A kőszívű ember fiai musical verziójának szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente, rendezője Szente Vajk, producere Szabó László.

A Kossuth-díjas Miklósa Erika Erzsébet királyné, Náray Erika Plankenhorst Antoinette, Polyák Lilla Bradlayné, Kovács Gyopár Liedenwall Edit, Gubik Petra Plankenhorst Alfonsine, Katona Kinga Lánghy Aranka, Szerednyey Béla Tallérossy Zebulon, Feke Pál Rideghváry Bence, Veréb Tamás Baradlay Jenő, Ember Márk Palvicz Ottó, Fehér Tibor Baradlay Richárd, Serbán Attila Ramiroff Leonin, Berettyán Sándor Baradlay Ödön, Barabás-Kiss Zoltán pedig az Öreg Pál szerepébe bújik.

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top