Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2013

Dátum: Szezonálisan
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A 2014-es műsor is elkészült! Az oldalon lévő keresőt használva megtalálja a 2014-es műsort is!!!!

A színház vezetése, felismerve a játszóhelyek értékeit és egyedi adottságait, saját arculat kialakításával sikeresen pozicionálta helyét a kulturális kínálatban, mind a szakma, mind a nézői elvárások szempontjából. Miközben a Budapesti Nyári Fesztiválon a vendég a főszereplő, a Több mint színház, élmény! szlogennek megfelelően kialakított programcsomagok és az értékteremtő szemlélet Budapest kulturális főváros arculatát is erősítik.

Előadások:
Az évadot egy ünnepi koncert nyitja. 2013. június 14-én lesz a Verdi & Wagner 200 ünnepi nyitókoncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A koncerten közreműködik a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és Carlo Montanaro vezényel.

A Spartacus balett előadás is egy rendkivüli csemege lesz júniusban. Közreműködnek a Magyar Nemzeti Balett szólistái és tánckara, a Magyar Állami Operaház zenekara.

A Győri Nemzeti Színház színészeinek előadásában érkezik a Csinibaba című film alapján készült zenés darab.

Júliusban az Oliver! musical is látható lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadán. A híres regényből készült musical remek program minden család számára.

Július közepén egy JAMES BOND 60 elnevezésű filmzene koncert show lesz látható, ami igazi csemege lehet a filmzene rajongóinak.

Puccini Pillangókisasszony című operája is látható lesz 2 alkalommal.

Visszatér a tavalyi év ősbemutatója a Báthory Erzsébet musical-opera is. A főszereplők közt látható Miller Zoltán, Szemenyei János és több ismert musical színész is.

Augusztus 20-án az ünnephez kapcsolódóan Erkel Ferenc István király című operája lesz látható.

Vegye meg jegyeit az új évad előadásaira és élvezze a nyári szabadtéri színház kölönleges hangulatát.