Főoldal > Koncert > QUEEN Symphonic koncert - Papp László Budapest Sportaréna

QUEEN Symphonic koncert - Papp László Budapest Sportaréna

QUEEN Symphonic koncert - Papp László Budapest Sportaréna

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2022. 12. 12. ( hétfő )

JEGYVÁSÁRLÁS

Queen Rock Symphonic koncert 2022.12.12. - Budapest Aréna

A 2000-es premiere óta Queen rajongók százezrei látták már világszerte a különleges produkciót, amely egyedülálló hangzással kelti életre a zenekar életművét. A show magyarországi premierjén több mint 80 közreműködő zenész előadásán keresztül élhetjük át a Queen zenei stílusokon átívelő hatását, dalaik időtlenségét.

2022. december 12-én Budapestre érkezik a Queen esszenciáját a maga monumentalitásában tökéletesen életre keltő Queen Rock and Symphonic Show! Az koncert egy ízig-vérig rockzenei esemény, amelynek  különleges hangulatért egy szimfonikus zenekar, az intenzitásért egy komplett rock-formáció. A dalokat a WestEnd-en évek óta állandó teltház előtt játszott előadás 4 kiváló énekese, Jenna Lee James, Jon Boydon, Rachael Wooding és Peter Eldridge adja elő, akik mögött egy rock banda és a közel 60 tagú Danubia Zenekar kiváló művészei fognak muzsikálni.

Az olyan slágerek mint az I Want It All, az A Kind Of Magic, a We Are The Champions vagy a Bohemian Rhapsody valódi rockszámként szólalnak meg, amelyek mellé az Óbudai Danubia Zenekar 60 zenésze adja a szimfonikus kíséretet. Bár Freddie Mercury hangja vitán felül utánozhatatlan, a négy zseniális, a  világ legnevesebb színházaiban is bizonyított énekes – név szerint Jenna-Lee James, Jon Boydon, Peter Eldridge és Rachael Wooding – tehetsége méltóan kelti életre a legendás sorokat.

Jegyárak és jegyvásárlás a jegyvásárlás gombra kattintva!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top