Főoldal > Család > Recirquel: Kristály - Téli újcirkusz-mese - Millenáris

Recirquel: Kristály - Téli újcirkusz-mese - Millenáris

Recirquel: Kristály - Téli újcirkusz-mese - Millenáris

Helyszín: Millenáris
Dátum: 2023 tél

JEGYVÁSÁRLÁS

RECIRQUEL - KRISTÁLY MESE-CIRKUSZ - MILLENÁRIS ÜVEGCSARNOK

A Recirquel az idei téli szezonban a Kristály felújított verziójával, új helyszínen ünnepli az év végi ünnepek hangulatát idéző produkció 6. évadát. A Kristály varázsvilága felnőtteket és gyermekeket egyaránt vár, ezúttal a Millenárison, ahol a csillogó jégbe fagyott, bámulatos meseképek a közönség szeme láttára és közreműködésével kelnek életre.

Recirquel Kristály cirkusz-színházi előadása 2023. december 6-tól 2024. január 7-ig a Millenárison lesz látható.

A Vági Bence művészeti vezető által megálmodott alkotás klasszikus meséket megidéző története szerint Kristály-világ úrnője elvesztette hitét az emberi érzelmekben, ezért befagyasztja a világot, és csillogó, ám jeges falak közé zárkózik. A közönség és a fellépő művészek együtt keresik a szeretet melegségét, a fény reményét ebben a lenyűgöző illúziókkal és mutatványokkal teli térben. A nemzetközi hírű, magyar újcirkusz-társulat ünnepi hangulatot teremtő előadásában a közönség megcsodálhatja a Recirquel más produkcióiból a hazai közönség körében már jól ismert artisták mutatványait, akik ezúttal is hazai vendégművészekkel, köztük Magyarország legbravúrosabb hiphop táncosaival lépnek a jeges porondra.

Különleges formátumú, immerzív előadás, ahol a közönség együtt mozog a produkcióval, így az előadásra csak állójegy váltható!

Jegyvásárlás és jegyárak lentebb!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top