Rómeó és Júlia musical 10 éves jubileumi gála - Jegyek

Dátum: 2014.01.24
Helyszín: Budapesti Operettszínház

2004 januárjában mutatta be a Budapesti Operettszínház a Rómeó és Júlia musicalt, ami a színház egyik legnagyobb sikere azóta is. Az elmúlt 10 évben több mint 500 előadás alatt, több szereplőgárda is debütált ebben a remek musicalben, s többek között olyan sztárok kapták meg első nagy szerepüket a Budapesti Operettszínházban mint Vágó Bernadett, Brasch Bence, Kapócs Zsóka, Veréb Tamás, Szabó Dávid és még sokan mások.

A Dolhai Attila, Bereczki Zoltán, Szinetár Dóra, Mészáros Árpád Zsolt, Földes Tamás, Janza Kata, Csengeri Ottilíla, Csuha Lajos, Náray Erika , Szabó P. Szilveszter és Németh Attila főszereplésével 2004-ben bemutatt musical országszerte óriási sikert aratott. Sopron, Szeged, Debrecen, Pécs és Baja közönsége is álló tapssal jutalmazta a legendás előadást.

A Budapesti Operettszínház elsőként állíthatta a Rómeó és Júlia musicalt színpadra non replica verzióban és Dolhai Attila, Bereczki Zoltán és Mészáros Árpád Zsolt hármasa tette hazánkban igazán ismertté a musical egyik betétdalát a Lehetsz király című dalt, ami a musical egyik ikonjává vált és több hónapon át a rádiók játszási listájának élén szerepelt.

A legendás előadás 10 éves jubileumát egy díszelőadással ünneplik 2014. január 24-én.