Stanley Jordan koncert 2021 - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Jegyvásárlás

Dátum: 2021.07.21.
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad

STANLEY JORDAN koncert 2021 - Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Jordan igazi kaméleon, akit nyitottság, képzelőerő és sokoldalúság jellemez. Pályája 1985-ben indult, azóta klasszikus művek merész feldolgozásai, popslágerek kapcsán tett felfedezések, vagy éppen a jazz határait feszegető, ultramodern improvizációi révén újra és újra lenyűgözi közönségét. A koncerten egyik társa a chilei Christian Galvez basszusgitáros lesz, aki Billy Cobham, Stanley Clarke és Dennis Chambers zenekaraiban is közreműködött, és Gary Willis, Dominique di Piazza és Hadrien Feraud mellett tagja a Masters of Bass együttesnek. A virtuóz zenészről könnyedsége és dallamos játéka miatt sokan úgy vélik, valójában basszushúrokkal felszerelt gitáron játszik.
 
Két hazai ütőhangszeres művésszel, Horváth Kornéllal és Dörnyei Gáborral, vagyis a tHUNder Duóval kiegészülve az észak- és dél-amerikai, afro- és európai zenekultúrából merítve hoznak létre 21. századi kamarazenét. A hangszereiket mesterfokon megszólaltató zenészek érzékenysége páratlan zenei dimenziókba emeli az eddig még soha nem hallott közös formáció játékát.

A Stanley Jordan Quartet koncert 2021. július 21-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Different dimension címmel kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Powered by Interticket