Főoldal > Család > Sztárban sztár TV felvétel jegyek

Sztárban sztár TV felvétel jegyek

Sztárban sztár TV felvétel jegyek

Helyszín: TV2 Stúdió
Dátum: 2023. . . ( szerda )

JEGYVÁSÁRLÁS

A Sztárban sztár leszek a TV2 egyik legkedveltebb msora, sőt mára már a formátum igazi tehetségkutatóvá is vált, ahol hétköznapi emberekből is sztár lehet. Azonban az eredeti formátumra, amiben már ismert és képzett énekesek formálják meg más sztárok hangját és karakterét még mindig óriási siker és mindig tartogat meglepetéseket is.

A műsor zsűrije 2023-ban megújul, hiszen a ValMarból ismert Marics Peti és párja Tóth Andi is zsűritag lesz, valamint Kökény Attila, Papp Szabi, Lékai-Kiss Ramóna.

A versenyzők közötta Valmar duó másik tagja Valkusz Milán,, valamint a Megsztár csillaga Oláh Ibolya, a színészikon  Kamarás Iván, a musical csillag Gubik Petra, továbbá  Molnár Tibi, azaz Trap kapitány, a Tha Shudras együttes énekese, Tarján Zsófi, a Honeybeast énekesnője, Halastyák Fanni, művésznevén Nemazalány rapper-énekes, Kiss Ernő Zsolt színész, táncos, énekes, Zdroba Patrik énekes, a 2019-es X-Faktor harmadik helyezettje, Judy, a Groovehouse énekesnője, Sipos Tomi, az Irigy Hónaljmirigy tagja, valamint Schoblocher Barbara lépnek színpadra.

A TV2 élő televíziós felvételeire jegyek már kaphatóak!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top