Takács Nikolas - Swing with Me

Dátum: 2014.12.28.
Helyszín: Erkel Színház

Az Erkel Színház ad otthont Takács Nikolas Swing with Me koncertjének 2014. december 28-án az Erkel Színházban!

2014 Takács Nikolas éve volt. A naptára már tavasszal megtelt egész évre, a kívánságműsorokban a mai napig küldik egymásnak a szerelmesek februárban debütált dalát, és sorra érkeznek az elismerő felkérések az országhatáron túlról is. Közben elkészítette legújabb lemezanyagát is in Time címmel melyet két kislemezre bontva jelentetett meg digitálisan. Nikolas kitartó és áldozatos munkával ért fel a csúcsra, de azt is tudja, hogy a sikert nemcsak magának és csapatának köszönheti, hisz rajongói nélkül mindez mit sem érne.

2014. december 28-án egy olyan előadásra invitálja közönségét az Erkel Színházba, amilyet korábban sosem láthattak. A Magyar Virtuózok Kamarazenekarral közös, exkluzív produkciója mindössze egyetlen alkalommal kerül színpadra: a másfél órás Swing with Me koncerten Nikolas legismertebb dalai mellett világslágerek kapnak a '30-as éveket idéző új köntöst.  

Lepje meg magát és szeretteit egy ünnepi időutazással, hisz az élmény az egyetlen olyan ajándék, ami örökké emlékezetes marad!

Jegyárak:
4900Ft, 5900Ft, 6900Ft, 7900Ft, 9900Ft