Főoldal > Zenés színház > Talpra Magyar rockmusical - Budapest Aréna

Talpra Magyar rockmusical - Budapest Aréna

Talpra Magyar rockmusical - Budapest Aréna

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2018. 03. 15. ( csütörtök )

JEGYVÁSÁRLÁS

Talpra, Magyar! rockmusical 

2018. március 15-én a Talpra Magyar című rockmusicallel tisztelegnek a 170 éves 1848-as forradalom és szabadságharc előtt. A grandiózus előadás számos jól ismert színészt és énekest vonultat majd fel.

Az 1848-as forradalom legfontosabb jelképe volt a Nemzeti dal, amit Petőfi Sándor írt. A jól ismert mű zenés formában a Kormorán által került először feldoolgozásra. A mű sikere ékes példa volt arra, hog a szabadságharc és a forradalmom idején született magyar mű a mai kor emberei számára is sokat mondhat, hiszen a feldolgozás óriás isiker volt.

Azonban a Talpra Magyar lesz az első olyan zenés mű amely egy ekkora színpadon szemlélteti a magyar történelem egyik legfontosabb eseményét. 

A Talpra magyar szereposztásában látható lesz Kiss Ramóna, Xantus Barbrara, Varga Miklós, Oláh Ibolya, Vastag Tamás, Egyházi Géza, Tóth Andi, Fehér Adrienn, Miller Dávid, Pesák Ádám,  Petridisz Hrisztosz, Gulyás Hermann Sándor, Zayzon Csaba, Benkő Péter, Varga Vivien, Kósa Zsolt, Borbély Ricsi, Telegdi Kamilla, Vizi Dávid, Baranyi Hanna, Varga Vivien, Varga Szabolcs.

Jegyárak: 4990, 6990, 9990, 12990, 17990 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top