The Champion - Interaktív sport-élmény kiállítás

Dátum: 2017.01.13-tól
Helyszín: Millenáris

A The Champion, a világ legnagyobb interaktív sport-élmény attrakciója Budapesten rajtol. A teljes egészében magyar fejlesztésű kiállítás, a hazai bemutató után évekig tartó világkörüli turnéra indul. Hazánkban csak 2017. áprilisáig, korlátozott ideig megtekinthető. Nézd meg most, próbáld ki az elsők között!

Ébreszd fel a benned szunnyadó bajnokot!

Kíváncsi vagy, hogyan érzi magát egy olimpikon, amikor aranyat nyer? A kiállítás átélhetővé teszi a sport utánozhatatlan atmoszféráját és a győzelem eufóriáját. 9 interaktív játékállomáson próbálhatod ki magad megannyi ügyességi és erőpróbán,a legmodernebb technológiai megoldások keretében. Tudd meg, melyik sportágban lennél bajnok, vagy versenyezz barátaiddal játékos teszteken!

Miben vagy a legjobb? Válassz testhezálló sportágat!

A kiállítás útmutatást ad a gyerekeknek és szülőknek a sportágválasztásban, és akár megmutatja a bajnokká válásod esélyeit is! The Champion egyedi fejlesztésű rendszere több, mint 10 féle sport területén, játékos formában méri fel a képességeidet. A kiállítás végén személyre szabott értékelést kaphatsz az egyes állomásokon elért eredményeid alapján.

Titkok a kedvenc sportodról

Gondolkoztál már azon, mit eszik Michael Phelps? Kinek a legjobb a reflexe? Tudod, melyik a legösszetettebb sportág, vagy miért született meg a kosárlabda? Tudod, hol futballoztak először, és honnan ered a gyorsúszás? Érdekel, hogyan edzenek, készülnek a profik? A kiállításon több ezer érdekességet ismerhetsz meg a sportágak történetétől kezdve, a bajnokká válás legapróbb rejtelmein át, a legnagyobb eredményekig és rekordokig. Minden kérdésedre választ kapsz a bajnokokkal és akár saját teljesítményeddel kapcsolatban.

Gigantikus vizuális élmény

Ezen a rendhagyó kiállításon biztosan nem fogsz unatkozni, ugyanis a sport eddig felfedezetlen világába repítünk! Az extra nagy felbontású képek és videók sosem látott perspektívából mutatják be a kedvenc sportágaidat, a szuperlassított videófelvételeken pedig megcsodálhatod a legkiválóbb bajnokok mozgását.

A lélegzetelállító felvételek több, mint két teniszpályányi(!) területen kivetítve nyújtanak gigantikus vizuális élményt.

A kiállítást 6 éves kortól ajánljuk!