Vangelis filmzenei koncert 2018 - Aréna Budapest

Dátum: 2018.11.08.
Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest

VANGELIS FILMZENEI SZIMFONIKUS NAGYKONCERT 2018

Az amerikai filmgyártás számára mára már a filmzenék éppen olyan fontosak mint maguk a szereplők vagy éppen a rendező és igazi ikonok lette a zenéket szerző művészek is. A jó filmzene a fejünkben marad és azonnal felismerjük. Nem volt ez másként Vangelis zenéje kapcsán sem. Az 1943-ban született görög zeneszerző nevéhez kötődik többek között a Tűzszekerek, a Szárnyas fejvadász és persze a legismertebb az 1492 című film legendás zenéje is.  

A koncert résztvevői között sajnos Vangelist magát nem köszönthetjük, de a monumentális darabokat egy közel nyolcvan fős szimfonikus nagyzenekar kíséri majd. Az élményhez természetesen vizuális kényeztetés is dukál, a háttérben óriási ledfalon különleges jelenetek kelnek életre. A Vangelis munkájának emléket állító nagyívű koncertet Európában előszőr Magyarországon láthatjuk.

A még zeneileg ma is nagyon aktív szerző előtt tisztelegve kerül megrendezésre a Vangelis filmzene koncert 2018. november 8-án Budapesten a Papp László Sportarénában. A koncerten szimfonikus nagyzenekar szólaltatja meg a jól ismert filmzenéket.

Jegyárak és szektorárak lentebb!