Viva La France filmzenei koncert - Edith Piaf 100 - Margitszigeti Szabadtéri

Dátum: 2015.07.23.
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Viva La France - Edith Piaf 100 - jubileumi film zenei emlékkoncert - 2015. július 23. - Margitszigeti szabadtéri Színpad

Viva La France! címmel kerül megrendezésre egy filmzenei koncert a Margitszigeti Szabadtéri színpadon Edith Piaf születésének 100 éves évfordulója alkalmából.

Edith Piaf dalai, a francia kabarék világa és maguk a sanzonok még mindig sokakat vonzanak be a mozikba, színházakba és bárokba. A Piaf korszak varázsa filmen, musicalben, sőt táncjátékban is többször megidézésre került már. A Margitszigeti filmzenei koncerten a Piaf dalok mellett a korszakot idéző legendás filmek zenéi és dalai is felcsendülnek majd ezzel megidézve a Moulein Rouge hangulatát és Edith Piafot.

Magyarországon Vári Éva aratta a legnagyobb siekrt Piaf előadásával, de bújt már nagy sikerrel Edith Piaf bőrébe Szinetár Dóra is.

A programban olyan jól ismert, Oscar-díjas zeneszerzők slágerei szerepelnek, mint a David Leannel együtt dolgozó Maurice Jarre (Arábiai Lawrence, Doktor Zsivágó), Michel Legrand (Cherbourgi esernyők) vagy Alexandre Desplat (Benjamin Button különös élete). A válogatásban Párizs szépségeiről szóló filmek (Parfüm: Egy gyilkos története, A da Vinci-kód), francia musicalek (Nyomorultak, Miss Saigon), az örökérvényű A Profi c. film vagy a Moulin Rouge dalai is megjelennek.

A koncert csúcspontjaként külön tematikus blokkban emlékezünk meg a 100 éve született Edith Piafról. Az est külföldi sztárvendége az egyik legnépszerűbb francia énekesnő, Élodie Frégé Piaf-dalokkal tiszteleg a valaha élt legnagyobb francia énekesnő emléke előtt. A fiatal, bájos dalszerző és sanzonénekesnő a Magyarországon is ismert Nouvelle Vague zenekar egyik énekesnője, a közönség igazi kedvence, aki először lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Közreműködik: Budapest Symphony Orchestra
Vezényel: Nic Raine
Ötlet és koncepció: Hubai Gergely
Producer: Bán Teodóra

Jegyárak: 3500, 3900, 4900, 5900, 6900, 8900 Ft

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY!
Februárban 40%, márciusban 30%, áprilisban 20%, májusban már csak 10%kedvezménnyel lehet jegyet váltani, de elképzelhető hogy addigra minden jegy elfogy, minden hely foglalt lesz. A kedvezményt a vásárlás során magunknak kell beállítani! Amint a kosárba helyezte a jegyeket egy összesítő listát fog látni ahol a TELJES ÁR feliratot kell átállítania! Ezután a rendszer újra számolja az összeget és a csökkentett ár kell, hogy megjelenjen! Ezt minden jegynél el kell végezni!

Jegyvásárlás itt!