Főoldal > Koncert > Havasi Balázs - Pure Piano koncert - Debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Havasi Balázs - Pure Piano koncert - Debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Havasi Balázs - Pure Piano koncert - Debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpad

Helyszín: Nagyerdei Szabadtéri Színpad - Debrecen
Dátum: 2021. 08. 18. ( szerda )

JEGYVÁSÁRLÁS

HAVASI - Csak a zongora – Pure piano – koncertshow

2021. augusztus 18. Debrecen - Nagyerdei Szabadtéri Színpad

A HAVASI-produkció a TBG Production Kft. közreműködésével különleges, 5 állomásból álló koncertsorozatot szervez Magyarország öt nagyvárosában. Havasi Balázs először vesz részt országos turnén a nevével fémjelzett produkció 10 éves jubileuma alkalmából. A sorozat részeként 2021. augusztus 18-án a zongoraművész először ad koncertet a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon Debrecenben.

A HAVASI-produkció eddig is számos rekordot ért el: a világ leglátványosabb zongorashow-jaként számon tartott koncertsorozatot több mint félmillió jegyvásárló látta és hallotta világszerte. Az elmúlt években a show bejárta Európa és a világ legfontosabb arénáit és koncerthelyszíneit, többek között a berlini Mercedes-Benz Arénát, a New York-i Carnegie Hallt és a Sydney-i Operaházat, majd 2019-ben első magyar produkcióként hódította meg a londoni Wembley Arénát. 2020 végén a HAVASI-produkció közel 80 országba közvetítette az első magyar online világkoncertet az üres Budapest Arénából.

„Szerencsés vagyok, hiszen az elmúlt években közel 100 nemzetközi koncertet adtam, és közben körbeutazhattam az egész világot. Tíz év után most szeretnék egy kicsit visszatekinteni és visszatérni oda, ahonnan minden indult. Megtiszteltetés számomra, hogy 2021-ben olyan színpadokon játszhatom, amelyeken korábban még nem volt lehetőségem. A Nagyerdei Szabadtéri Színpad különleges hangulata gyerekkorom óta elvarázsol. Egy nagyon régi álmom valósul meg augusztus 18-án” – fogalmaz Havasi Balázs zongoraművész.

A koncertsorozat műsora az elmúlt években legnépszerűbbé vált HAVASI-tételekre épül. Szólózongorán, eredeti formájukban lesznek hallhatóak olyan emblematikus tételek, mint a Vihar, és az előadás során a zeneszerző bebizonyítja, hogy a 21. században is elegendő egyetlen zongora a közönség meglepéséhez, lenyűgözéséhez és szórakoztatásához. A műsor további különlegessége, hogy a zeneszerző-zongoraművész előre beavatja a közönséget az egyes tételek keletkezésének hátterébe, a hozzájuk kapcsolódó történetekbe. A repertoárból természetesen nem hiányozhat a dob és zongora párbaja sem, de bemutatásra kerülnek majd a legújabb, elektronikus zenei tételek is, amelyek a visszajelzések alapján mélyen megérintették a 2020 decemberében 80 országba közvetített online koncert nemzetközi közönségét.

Az életre szóló koncertélményt egy kizárólag ehhez a műsorhoz létrehozott digitális fény- és látványvilág teszi teljessé.

Jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top