Főoldal > Koncert > Vangelis filmzenei koncert 2022 - Debrecen

Vangelis filmzenei koncert 2022 - Debrecen

Vangelis filmzenei koncert 2022 - Debrecen

Helyszín: Debrecen
Dátum: 2022. 05. 22. ( vasárnap )

JEGYVÁSÁRLÁS

VANGELIS FILMZENEI SZIMFONIKUS NAGYKONCERT 2022

Az amerikai filmgyártás számára mára már a filmzenék éppen olyan fontosak mint maguk a szereplők vagy éppen a rendező és igazi ikonok lette a zenéket szerző művészek is. A jó filmzene a fejünkben marad és azonnal felismerjük. Nem volt ez másként Vangelis zenéje kapcsán sem. Az 1943-ban született görög zeneszerző nevéhez kötődik többek között a Tűzszekerek, a Szárnyas fejvadász és persze a legismertebb az 1492 című film legendás zenéje is.  

A koncert résztvevői között sajnos Vangelist magát nem köszönthetjük, de a monumentális darabokat egy közel nyolcvan fős szimfonikus nagyzenekar kíséri majd. Az élményhez természetesen vizuális kényeztetés is dukál, a háttérben óriási ledfalon különleges jelenetek kelnek életre. A Vangelis munkájának emléket állító nagyívű koncertet Európában előszőr Magyarországon láthattuk az Arénában és most Debrecen közönsége is láthatja.

A még zeneileg ma is nagyon aktív szerző előtt tisztelegve kerül megrendezésre a Vangelis filmzene koncert. A koncerten szimfonikus nagyzenekar szólaltatja meg a jól ismert filmzenéket.

A Vangelis filmzenei koncert 2022. május 22-én a debreceni Kölcsey Központban lesz látható!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top