Elisabeth musical - Kecskeméti Színház

Jegyvásárlás

Dátum: 2021-től
Helyszín: Kecskeméti Katona József Színház

ELISABETH MUSICAL - Kecskeméti Katona József Színház

Új szereposztással mutatja be ismét a Kecskeméti Katona József Színház az Elisabeth musicalt. Lévay Szilveszter és Michael Kunze musicalje 25 éve került bemutatásra Bécsben, majd Budapesten is. A hazai sikerek után Japánban, Németországban, Hollandiában, és még sok más országban bemutatták a Habsburg család ikonná vált királynéjának életéről szóló musicalt. Erzsébet királyné életéről készült sok feldolgozoás a zenés színház világában is, de a Sissy című film után mégis csak az Elisabeth musical volt az egyetlen amely nemzetközi sikereket tudott elérni.

A mára már kultusz darabbá vált előadás főszerepeiben olyan sztárok léptek már színpadra mint Janza Kata, Dolhai Attila, Bori Réka, Csiszár István, Szabó P. Szilveszter,  Gömöri András Máté, Sasvári Sándor, Vágó Bernadett és még sokan mások. 

A kecskeméti előadásban Polyák Lilla, Szemenyei János, Orth Péter, Bori Réka, Kovács Gyopár, Koltai Nagy Balázs, Marcz Fruzsina és még számos más művész színpadra lép.

Az Elisabeth musical Kecskeméten Szente Vajk rendezésében lesz látható 2021 októberétől! 

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

FIGYELEM! A LENTI LISTÁN A GYŐRI ELŐADÁSOK IS LISTÁZÁSRA KERÜLNEK! JEGYVÁSÁRLÁS ELŐTT ELLENŐRÍZZE AZ ELŐADÁS HELYSZÍNÉT!

Powered by Interticket