Főoldal > Zenés színház > Elfújta a szél musical jegyek - Sopron

Elfújta a szél musical jegyek - Sopron

Elfújta a szél musical jegyek - Sopron

Helyszín: MKB Aréna -Sopron
Dátum: 2013. 08. 17. ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

Az Elfújta a szél cím című világsikerű műből Oscar-díjas filmet is készítettek, sőt több zeneszerzőt is megihletett a történet.

Gérard Presgurvic musicalje a legendás Elfújta a szél Scarlet O'Harajának elragadó és drámai történetét dolgozza fel. A történetből Oscar-díjas film és több musical is készült, mégis a legsiekresebb feldolgozása a francia verzió volt, amit a Budapesti Operettszínház állíthat színpadra. A választás nem meglepő, hiszen a Rómeó és Júliát már sikerre vitte a színház és a jól csengő dallamok az Elfújta a szélben is garantáltak lesznek.

Az Elfújta a szél musical ősbemutatója Szegeden lesz, majd a szegedi premier után rögtön Sopronban is bemutatják.
A darabból Szabó P. szilveszter, Janza Kata, Vágó Zsuzsi és Bordás Barbara már egy kisebb mebutatót tartott a közönségnek az 500. Rómeó és Júlia előadáson, ahol bejelentették azt is, hogy 2013. augusztus 17-én 18-án Sorpnban a MKB Aréna szabadtéri színpadán lesz látható az új musical.

A Miss Saigon musical sikerei után várhatóan az új bemutató is lenyűgözi majd a közönséget, pláne azokat, akik a Rómeó és Júliát már szerették, hiszen ismerős dallamokat hallhatunk majd. A musical főszerepeiben Gubik Petra, Vágó Zsuzsi, Szabó P. Szilveszter, Janza Kata, Nádasi Veronika, Veréb Tamás, Kerményi Miklós Máté és Brasch Bence lesznek láthatóak!

Szereposztás hamarosan!

Jegyárak: 3990, 4490, 5490, 6990, 7990, 11990 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top