Mancs őrjárat: Mentőfutam Live show - Sopron Novomatic Aréna

Dátum: 2019.12.30.
Helyszín: Novomatic Aréna - Sopron

Mancs őrjárat Live! “Mentőfutam” előadás 2019.12.30. SOPRON NOVOMATIC ARÉNA

A Mancs őrjárat 2013 óta meghódította az egész világot, hiszen Ryder, Katiehall, Rocky, Rubble,  Skye, Zumba, Everest, Chase, Mars és Turbot kapitány izgalmas kalandokat ígér mindig a kicsiknek. Az RTL Klubon és a Nickelodeonon is bemutatott mesesorozat immáron 6. évadát kezdi hazánkban is, de a mozivásznat is meghódították már. A magyar rajongókat most viszont minden eddiginél izgalmasabb élmény várja. A Mancs őrjárat hősei ugyanis most egy színpadi show keretein belül élőben elevenednek meg.

A Mancs őrjárat Live - A mentőfutam egy izgalmas sztorit ígér aminek a nyomait ismét Ryder, Marshall, Skye és a többiek fogják majd feltárni. A hét kutyakölyök a TV-s showhoz hasonlóan itt is győzelmet arat majd, ám mindez fantasztikus díszletek, LED képernyő, jelmezek és persze fülbemászó dallamok kíséretében egy 90 perces két részes showban magyar nyelven.

Az előadás szünetében pedig a meséhez kapcsolódó ajándéktárgyakat is vásárolhatnak a nézők a Magyarorzágon turnézó előadásban. A Mancs őrjárat Live! “Mentőfutam” előadás 2019. december 30-án a Novomatic Arénában Sopronban lesz látható!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!