Az Operaház Fantomja musical - Szegedi Szabadtéri Játékok

Dátum: 2013.07.13.
Helyszín: Szegedi Szabadtéri Játékok - Dóm tér szabadtéri színpad

Andrew Lloyd Webber nagy sikerű musicalje Magyarországon először került színpadra új verzióban. A magyar előadást Szirtes Tamás rendezte meg a Madách Színházban igazi sztárszerepsoztásban. Az Operaház fantomja már több mint 500 alkalommal volt látható és még mindig teltház előtt játszák. Persze nem meglepő... Fantasztikus énekesek és a londoni előadást is leköröző színpadi trükkök és látvány fogadja a közönséget. És ha mindez nem lenne elég, akkor ezt kiegészíti Webber páratlan zenéje. Az Oepraház fantomja akkora siekr volt, hogy Webber a musical folytatását is megírta már.

2013. július 13-án a Madách Színház vendégjátékát, Az operaház fantomját láthatják a nézők, amely musical-koncert változatban kerül színpadra – tájékoztatott Herczeg Tamás. A rendező Szirtes Tamás, a főszerepekben Sasvári Sándort, Fonyó Barbarát és Bot Gábort láthatjuk. A Szegedi Szabadtéri Játékok különleges hangulatú helyszínt nyújt majd az előadásnak.

Szegedi szereposztás:
Az Operaház fantomja: Sasvári Sándor
Christine Daaé, énekesnő: Fonyó Barbara
Raoul, Vicomte de Chagny: Bot Gábor
Carlotta Giudicelli, operaénekesnő: Pándi Piroska
Umberto Piangi, operaénekes: Rozsos István
Monsieur André, operaigazgató: Barát Attila
Monsieur Firmin, operaigazgató: Weil Róbert
Madame Giry, balettmester: Bajza Viktória
Meg Giry, a lánya, balettáncosnő: Kuthy Patrícia

Valamint a Madách Színház kórusa és zenekara

Jegyárak:
3100Ft, 4050Ft, 5500Ft, 6950Ft, 8000Ft, 9750Ft

Amennyiben a budapesti előadásra szeretne jegyeket vásárolni, akkor használja oldalunk keresőjét, hiszen oldalunkon a budapesti előadásra is lehet jegyeket vásárolni.