Főoldal > Zenés színház > Macskák musical - Szeged

Macskák musical - Szeged

Macskák musical - Szeged

Helyszín: Szeged Pick Aréna
Dátum: 2023. 04. 29. ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

MACSKÁK MUSICAL 2023.04.29. - SZEGED PICK ARÉNA

A darabról:
Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tu¬lajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket. T.S. Eliot angol költő Macskák könyve című versciklusát zenésítette meg zseniáli¬san Andrew Lloyd Webber, és ebből készült a világsikerű musical.

A Madách Színház 1983. március 25-én mutatta be a Macskákat, közvetlenül a londoni ősbemutató után. Az eltelt 40 évben az előadás csaknem 1400 alkalommal került színre, eddig több mint 1.7 millió néző látta. 

2023. május-án a győri Audi Arénában kerül megrendezésre a Madách Színház 40 éves Macskák című musical-je. A hatalmas színpad miatt a produkciót kibővített díszlettel, a megszokottnál nagyobb tánckarral, élő zenekarral és kórussal mutatják be ezen az estén.

A musical főszerepeiben Solti Ádám, Serbán Attila, Szolnoki Tibor, Gallusz Nikolett, Malek Andrea, Sánta László, Kiss Ernő Zsolt és számos jól ismert művész lép színpdra  Madách Színház hármas szereposztásában. A szegedi előadás szerepsoztását még nem hirdették ki.

2023. április 29. 19:30
Szeged, Pick Aréna

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top