Főoldal > Zenés színház > Mamma Mia! ABBA musical - Szegedi Szabadtéri Játékok 2022

Mamma Mia! ABBA musical - Szegedi Szabadtéri Játékok 2022

Mamma Mia! ABBA musical - Szegedi Szabadtéri Játékok 2022

Helyszín: Szegedi Szabadtéri Játékok - Dóm tér szabadtéri színpad
Dátum: 2022. július 8-tól

JEGYVÁSÁRLÁS

Mamma Mia! - Szegedi Szabadtéri Játékok 2022

Az ABBA dalait még mindig imádja a közönség és a dalaikból készült musical az egész világot meghódította, sőt még folytatás is készült a filmhez, amiben még Cher is szerepet kapott. A mindenkinek ismerős dallamok egy vidám nyári történet keretein belül elevenednek meg és hozzák el a nyaralás hangulatát.

A Mamma Mia! a Szegedi Szabadtéri Játékokon vendégeskedett már párszor és 2022-ben is felcsendülnek az ABBA együttes világslágerei a Madách Színház művészeinek előadásában, méghozzá magyar nyelven. A Mamma Mia musical premierje Szegeden volt és 2021-ben már 400. alkalommal futott teltházzal a Broadway siker. A musicalben olyan sztárok is színpadra léptek mint Stohl András, Détár Enikő, Ladinek Judit, Gallusz Nikolett, Kováts Kriszta, Nagy Balázs, Muri Enikő, Sánta László, Ekamen Bálint, Szerednyey Béla, Sáfár Mónika és még sokan mások. 

A Mamma Mia, Waterloo, Money Money, Honey, Honey, Dancing Queen és még számos klasszikus lesz hallható magyar nyelven, méghozzá igazi retro party formájában.

A Madách Színház Mamma Mia! előadása 2022. július 8, 9, 15, 16-án lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon.  (Tervezett esőnapok: július 10., 11., 17., 18.)

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top