Vangelis filmzenei koncert 2019 - Arena Savaria Szombathely

Dátum: 2019.12.18.
Helyszín: Aréna Savaria

VANGELIS FILMZENEI SZIMFONIKUS NAGYKONCERT 2019

Az amerikai filmgyártás számára mára már a filmzenék éppen olyan fontosak mint maguk a szereplők vagy éppen a rendező és igazi ikonok lette a zenéket szerző művészek is. A jó filmzene a fejünkben marad és azonnal felismerjük. Nem volt ez másként Vangelis zenéje kapcsán sem. Az 1943-ban született görög zeneszerző nevéhez kötődik többek között a Tűzszekerek, a Szárnyas fejvadász és persze a legismertebb az 1492 című film legendás zenéje is.  

A koncert résztvevői között sajnos Vangelist magát nem köszönthetjük, de a monumentális darabokat egy közel nyolcvan fős szimfonikus nagyzenekar kíséri majd. Az élményhez természetesen vizuális kényeztetés is dukál, a háttérben óriási ledfalon különleges jelenetek kelnek életre. A Vangelis munkájának emléket állító nagyívű koncertet Európában előszőr Magyarországon láthattuk az Arénában és most Debrecen közönsége is láthatja.

A még zeneileg ma is nagyon aktív szerző előtt tisztelegve kerül megrendezésre a Vangelis filmzene koncert. A koncerten szimfonikus nagyzenekar szólaltatja meg a jól ismert filmzenéket.

A Vangelis filmzenei koncert 2019. december 18-án Szombathelyen az Aréna Savariaban kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás hamarosan itt!

A DECEMBER 5-I KÖZLEMÉNYT PUBLIKÁLJUK!

december 18-ei Vangelis Filmzene Koncert helyszíne és időpontja technikai okok miatt megváltozott.

Az előadás időpontja december 19. (csütörtökeste 19 óra. A módosított helyszín: Agora Savaria.

Az Ön által megvásárolt belépőjegy a módosított dátumra és helyszínre természetesen érvényesek oly módon, hogy belépőjegyet ugyanazon jegyár-kategóriában biztosítjuk Önnek és 3 napon belül rendszerünk megküldi Önnek immàron az Agora Művelődési központba szóló jegyet. 

Az okozott kellemetlenségért elnézést kér a Solstice Produkció Nonprofit Kft.