Főoldal > Koncert > Fenyő Miklós koncert 2023 - Tokaji Fesztiválkatlan

Fenyő Miklós koncert 2023 - Tokaji Fesztiválkatlan

Fenyő Miklós koncert 2023 - Tokaji Fesztiválkatlan

Helyszín: Tokaj
Dátum: 2023. 07. 22. ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

FENYŐ MIKLÓS 2023. július 22. (szombat), 20.30 – Tokaj Fesztiválkatlan

Sztárvendég: Szandi

Fenyő Miklós a hazai rock and roll koronázatlan királya 2023. július 22-én egy fergeteges show-műsorral vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlanban.

A zenei pályán eltöltött több mint 50 éve alatt, több mint 400 dalt köszönhetünk neki, ő több mint egy szerző, ő több mint egy előadó, mert ő egy igazi kultusz.

A ’60-as évektől ő a rock & roll elsőszámú és utánozhatatlan nagykövete, aki jelenleg is töretlen energiával koncertezik országszerte és a határokon túl is. Több száz szerzeménye mellett, aranylemezek, platinalemezek, gyémántlemezek, állami kitüntetések sora, több musical, és a Made in Hungaria című kultikus film jelzi hihetetlen pályafutását.

A tokaji koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. Az este során természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, vagy a Made in Hungária, de meglepetésekben sem lesz hiány, sztárvendége pedig Szandi lesz.

* Az időpont változtatás jogát fenntartják!

*Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

JEGYÁRK ÉS JEGYVÁSÁRLÁS LENTEBB!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top