Benyovszky táncjáték

Dátum: 2015.08.14.
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad

2013-ban volt 75 éves az ország egyetlen épített szabadtéri színháza, a Margitszigeti Szabadtéri Színpad. A Szabad Tér Színház kiemelt figyelemmel állítja össze a patinás múltú és napjainkra hazánk egyik leggazdagabb kínálatával rendelkező szabadtéri színpadának ünnepi programját. A színház a fenntartó, Budapest Főváros támogatásával felújítással készül az ünnepi évadra.

A Szabad Tér Színház az előző évi kínálatot meghaladó tervekkel készül az ünnepi évadra. A 2015 nyarána Budapesti Nyári Fesztivál programja a megújulás jegyében kívánja megnyitni Budapest, a kultúra fővárosának kapuit a hazai és a külföldi vendégek előtt.

A Honvéd Táncszínház a Benyovszky című táncjátékot mutatja be a Budapesti Nyári Fesztivál 2015 programjának részeként. A látványos előadás garantált.

A híres magyar utazó, felfedező – akit egyébként a szlovákok is magukénak vallanak -, Benyovszky Móric életéről készült magyar táncjátékot. 2013-ban Szlovákiában nemzeti programsorozatot szerveztek Benyovszky  emlékére.
2015. augusztus 14-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon láthatjuk a Magyar Nemzeti Táncegyüttes előadásában

Jegyárak:
2500Ft, 2900Ft, 3500Ft, 3900Ft, 4500Ft, 5900Ft

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY!
Februárban 40%, márciusban 30%, áprilisban 20%, májusban már csak 10%kedvezménnyel lehet jegyet váltani, de elképzelhető hogy addigra minden jegy elfogy, minden hely foglalt lesz. A kedvezményt a vásárlás során magunknak kell beállítani! Amint a kosárba helyezte a jegyeket egy összesítő listát fog látni ahol a TELJES ÁR feliratot kell átállítania! Ezután a rendszer újra számolja az összeget és a csökkentett ár kell, hogy megjelenjen! Ezt minden jegynél el kell végezni!