Chico and The Gypsies koncert 2015 - Budapest - Jegyek

Dátum: 2015.08.22.
Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Chico and The Gysies koncert - Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2015. augusztus 22.

2015-ben is igazán változatos programmal várja a közönséget a Budapesti Nyári Fesztivál. A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kiemelt programként érkezik a Chico and The Gypsies.

A világhírű francia csapat, a Chico & the Gypsies 2015 nyarán mutatkozik be a magyar közönségnek. Chico, a legendás Gipsy Kings alapítója és frontembere társszerzője volt olyan világhírű slágereknek, mint a Bamboleo, a Djobi, Djobi és a Ben Ben Maria.Chico legújabb csapatával érkezik Budapestre és a Gipsy King koncertek hangulatát idézi meg újult erővel és frissebb hangzással.

Jegyek már kaphatóak!

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY!
Februárban 40%, márciusban 30%, áprilisban 20%, májusban már csak 10%kedvezménnyel lehet jegyet váltani, de elképzelhető hogy addigra minden jegy elfogy, minden hely foglalt lesz. A kedvezményt a vásárlás során magunknak kell beállítani! Amint a kosárba helyezte a jegyeket egy összesítő listát fog látni ahol a TELJES ÁR feliratot kell átállítania! Ezután a rendszer újra számolja az összeget és a csökkentett ár kell, hogy megjelenjen! Ezt minden jegynél el kell végezni!