Cirque De Monte Carlo & Edvin Marton - Diótörő aréna látványshow

Dátum: 2016.12.19-20.
Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest

Edvin Marton - Cirque de Monte Carlo - Csajkovszkij: Diótörő aréna látványshow

A Diótörő elmaradhatatlan kelléke már a kaárcsonyozásnak, így nem meglepő, hogy a balett feldolgozások mellett készült már rajzfilm, mese, musical és számos más adaptáció is a legendás történetből. 2016-ban pedig ismét egy új Diótörő élmény várja a magyar közönséget, hogy a karácsonyra hangolódhassanak.

Diótörő aréna látványshow várja a közönséget 2016. december 19-én és 20-án Budapesten a Papp László Sportarénában. Az igazán nemzetközi Diótörő előadásban Csajkovszkij zenéjét a magyar hegedűvirtuóz Edvin Marton szólatlatja meg, míg a színpadképért és a lélegzetelállító látványért a világszerte ismert francia cirkuszi társulat a Cirque de Monte Carlo cirksuzi társulat felel majd.

A fantasztikus crossover jellegű produkció igazi modern szórakoztató élményt kínál kicsiknek és nagyoknak. A jól ismert zenére a balett és a cirkusz elemeivel fűszerezett látványshowt készítenek, s várhatóan a téli hangulat elmaradhatatlan kelléke a jégkorcsolya is megjelenik a színpadon, hiszen a koreográfiát egy többszörös bajnok jégkorcsolyázó Yannick Bonheur készíti majd.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!