Főoldal > Koncert > Csókkirály koncert 2021

Csókkirály koncert 2021

Csókkirály koncert 2021

Helyszín: Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Dátum: 2021. 06. 09. ( szerda )

JEGYVÁSÁRLÁS

CSÓKKIRÁLY a koncert 2021. június 9. szerda 21:00 (esőnap: június 10.) Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Tisztelgés a magyar rock n’ roll, a Hungária együttes és Fenyő Miklós életműve előtt.

A másfél órás látványos, jó hangulatú koncert showban megszólalnak a legnépszerűbb Fenyő Miklós és Hungária slágerek 6 sztár énekes előadásában.l

„Számomra nagy megtiszteltetés, hogy egy önálló show műsorral tisztelegnek kollegáim a munkásságom előtt. Remélem, hogy más énekesek előadásában is helytállnak a dalaim.
Kívánok sok sikert!” - Fenyő Miklós -

Közreműködik a - zenei és táncművész szakma kiválóságaiból álló - Crescendo Music Orchestra és Női Tánckar.

A látványos és több generációt átölelő, - így az egész családnak szóló - koncert show monumentális mozgó díszletekkel, jelmezekkel kerül bemutatásra a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, majd országos turnéra indul.

A koncert rendezője, a mai magyar zenés színház egyik legmeghatározóbb alkotója, a kiváló író, rendező Szente Vajk, alkotótársa a Shrek, az Apáca Show, a We Will Rock Youa Puskás musicalek koreográfusa, a nagyszerű Túri Lajos Péter, látvány- és animációtervezője Madarász “Madár” János, aki megannyi hazai előadó és színházi előadás mellett az Ákos koncertek, a Madách Színház szuperprodukcióinak világítás és animációtervezője.


A koncert sztárfellépői: Csonka András, Szulák Andrea, Vastag Csaba, Király Vikor, Radics Gigi, Zséda, Heincz Gábor Biga

Producer: Feke Pál

műsoridő: 100 perc, szünet nélkül

Jegyvásárlás lentebb!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top