Főoldal > Zenés színház > Hair musical - Budapest Papp László Sportaréna 2023

Hair musical - Budapest Papp László Sportaréna 2023

Hair musical - Budapest Papp László Sportaréna 2023

Helyszín: Papp László Sportaréna Budapest
Dátum: 2023. 01. 08. ( vasárnap )

JEGYVÁSÁRLÁS

HAIR MUSICAL - BUDAPEST PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA - 2023.01.08

A Pannon Várszínház előadásában Aréna turnéra indul a Hair musical. A világhírű Hair 2023. január 8-án Budapesten is látható lesz a Papp László Sportarénában.

A világhírű musical Likó Marcell és Marton Lívia új dalszöveg-fordításaival, Vándorfi László magyar szövegkönyv változatával kerül bemutatásra.

Főhősünk Claude Bukowski, egy  kivándorolt család sarja behívót kap. Katonának kell állni, háborúba kell menni egy soknemzetiségű Közép-Európából a soknemzetiségű Amerikába sodródó fiatalembernek. New Yorkban egy, szabadságvágyát sokféleképp megfogalmazó, identitását kereső fiatal társaságba csöppen. A Berger vezette csapat a bevonulás előtt elégeti behívóját és ezt várják Claude-tól is. Lázadnak és szenvednek tőle – önazonosságukat keresik, közüket saját hazájukhoz.

Tréfák, bulik, szerelem és barátság kísérik hőseink útját a megdöbbentő végkifejletig, miközben emblematikussá nemesült, világhírű dalok szólalnak meg, élőzenei kísérettel.

Magyar dalszövegek: Likó Marcell, Marton Lívia

Magyar szövegkönyv/rendező: Vándorfi László

Az előadás eddig Kékesi Gábor, Horváth Dániel, Ekamen Bálint Emota, Ruff Roland, Németh Ádám, Kárpáti Barbara, Becz Betti, Szél Noémi és számos más művész előadásában volt látható. Az előadás szereposztását még nem hirdették ki.

A turné többi előadására ide kattintva vásárolhattok jegyet!

A budapesti Hair előadásra lentebb vásárolhattok jegyet!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top