Főoldal > Egyéb > LUXURIA Party jegyek

LUXURIA Party jegyek

LUXURIA Party jegyek

Helyszín: Budapest
Dátum: 2015. 10. 17. ( szombat )

JEGYVÁSÁRLÁS

Luxury - fetish-BSDM party - Budapest Bakelit Multi Art Center - 2015. október 17.

 

Már korábban is felmerült bennünk a kérdés, hogy Magyarországon miért nincs olyan színes fétis-BDSM parti élet, mint külföldön.

A választ mi magunk sem igazán tudjuk de úgy határoztunk, hogy egy próbát megér a dolog, ezért első körben egy kérdőívet tettünk közzé a neten, amivel talán Te magad is találkoztál, esetleg ki is töltötted. Köszönjük, hogy ilyen sokan válaszoltatok, a Tőletek kapott megerősítés volt az, ami miatt végül úgy döntöttünk, hogy belevágtunk a szervezésbe.

Szeretnénk Nektek egy olyan minőségű partit prezentálni, mint a amilyen a zágrábi Bestarium, a berlini GFB, az amszterdami Wasteland vagy Unleashed, hogy mindenki, akit ez érdekel, - de pl. nem engedhet meg magának egy külföldi utazást -, betekintést nyerhessen ebben a kultúrába. A kérdőívre adott válaszaitok alapján állítottuk össze a koncepciónkat.
Három fontos tényező számított a legtöbb kitöltőnek, ebből mi kettőt tudunk biztosítani, a harmadik csak rajtatok múlik:

Igényes parti környezet: ehhez egy szépen felújított, kulturált, indusztriális helyszínt biztosítunk.

Izgalmas előadások: igyekszünk a lehető legváltozatosabb és legizgalmasabb műsorokkal kedveskedni Nektek az éjszaka folyamán.

Sok extrém ruházatú vendég: a buli extrém hangulatát ti magatok tudjátok növelni azzal, hogy a legizgalmasabb anyagú vagy szabású ruhába bújtok és abban jöttök el.

Már korábban is felmerült bennünk a kérdés, hogy Magyarországon miért nincs olyan színes fétis-BDSM parti élet, mint külföldön.

A választ mi magunk sem tudjuk de úgy határoztunk, hogy egy próbát megér a dolog, ezért első körben egy kérdőívet tettünk közzé a neten, amivel talán Te magad is találkoztál, esetleg ki is töltötted. 
Köszönjük, hogy ilyen sokan válaszoltatok, a Tőletek kapott megerősítés volt az, ami miatt végül úgy döntöttünk, hogy belevágtunk a szervezésbe. :)

Szeretnénk Nektek egy olyan minőségű partit prezentálni, mint a amilyen a zágrábi Bestarium, a berlini GFB, az amszterdami Wasteland vagy Unleashed, ezeknek a partiknak a mintájára szeretnénk megszervezni a Luxuria partit.

A Luxuria parti egy heterókat és melegeket is szívesen látó fétis-BDSM rendezvény, ahol egy külön hangárban, diszkó jellegű szórakozás mellett a színpadon különféle előadások lesznek láthatóak fétis-BDSM témában az éjszaka folyamán.


Ami még itt vár:

Krisztina Latex - Latex divatbemutató
Nemesvári Krisztina rúdtánc
Bőrös lány - eszközbemutató és vásár
Anonim - BSDM bemutató
Lakkshop - Lakk divatbemutató
Bondage bemutat
Domina show
Női és férfi sztiptíz
Travi show
BSDM fotókiállítás
Worksopok
Szexuális tanácsadás

A hangár galériáján egy elfüggönyözött rész kerül kialakításra ahova a kiválasztottaddal/ kiválasztottjaiddal félrevonulhattok egy kis intim magányra.

Külön termet biztosítunk a beszélgetni vágyóknak, mely asztalokkal és székekkel lesz berendezve. Itt nem lesz hangos zene, ezenkívül a rendezvény tematikájába illeszkedő workshopokat és kiállítást is tervezünk ebbe a terembe. A bárpultot a rendezvény előterében találjátok majd.

Akik szeretnének átöltözni a helyszínen azoknak rendelkezésére áll koedukált, tükrös öltöző terem, ruhatár és a nagyobb táskával érkezőknek csomagmegörző.

Az rendezvény az alábbi dresszkódban lesz látogatható:

öltöny, nagyestélyi, koktélruha is megengedett ha a lent szereplő ruházat közül egyik sem beszerezhető:
elsősorban: latex,lakk, bőr, műbőr, licra, spandex, öltözetek
fehérnemű, prosti jelmez
“black tape” outfit
catsuit
félmeztelen öltözet férfiaknak és nőknek is
különböző szubkulturák öltözete: cyber punk, cyber goth, steam punk, pin-up stílus
fétis-transzvesztita, drag queen
valamint különféle szerepjátékok öltözetei: ápoló, diák(lány), rab(nő), macska, kutya, póni stílus, playboy nyuszi, stb.
egyenruha fétis: tiszti ruha, katonai egyenruha, tűzoltó egyenruha, pilóta egyenruha, stb.
különféle maszkok: gázálarcok, velencei maszkok, extrém sminkek
mindezek mellett, ha valaki nem szívesen vállalja az arcát, természetesen jöhet teljes arcot takaró maszkban

Aki pedig nem biztos abban, hogy a ruházata megállja a helyét, az küldjön a szettjéről egy egész alakos arc nélküli képet, és visszajelzünk, hogy elfogadott-e a ruházat a partira, vagy esetleg valamin kellene még változtatni.

Jegyárak: 3990 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top