Főoldal > Család > Szindbád és Anna hercegnő jégmusical

Szindbád és Anna hercegnő jégmusical

Szindbád és Anna hercegnő jégmusical

Helyszín: Origo Filmstúdió
Dátum: 2015 decembere

JEGYVÁSÁRLÁS

Szindbád és Anna hercegnő jégmusical

Szinbád és Anna hercegnő jégmusical orosz jégtáncosokkal az Origo Filmstúdióban. A filmgyár kapui kinyílnak.

Szindbád és Anna hercegnő- egy családi musical virtuóz korcsolyázással felpezsdítve, amely izgalmas cirkuszi elemekkel és zenei slágerekkel várják. Legújabb színházi technológia segítségével fog ön elé tárulni a legendás hajó Szindbád kapitánnyal. Fedezze fel a távoli egzotikus szigetvilágot, melyet mágikus lények és veszélyes kalózok laknak.

Cirkuszi trükkök és kalóz csaták kápráztató előadása várja, ahol az akrobaták és tornászok légi magasságban vetik bele magukat a küzdelembe. Sőt a jégtánc könnyed és lenyűgöző világát is bemutatjuk önnek. Mindemellett nem maradnak el a viccek, a meglepetések és a tanulságos végkifejlet.

Az ORIGO Filmstúdió megnyitja az álomgyár kapuit a gyerekek előtt, akik egy igazi film kellős közepébe csöppenhetnek bele. A hatalmas, 20 méter magas díszletben az orosz jégbalett virtuózai szinte repülnek a jégből készült színpadon. A látványvilág megidézi a legizgalmasabb mesék világát, a dalokat pedig ismert magyar sztárok éneklik.

Az erre az alkalomra szerzett fülbemászó dalokat pedig magyar sztárok éneklik el.
Az előadás 120 perc egy kellően hosszú szünettel. Az előadás kerekesszékkel is látogatható.

A filmstúdió eddig bezárt kapuja most kinyílik és a legnagyobb európai műteremben felállított monumentális díszletben kel életre Szindbád története. A díszlet 20 méter magas, a fénytechnika káprázatos, a speciális “színpad” pedig jégből készül.

Helyszín:
Origo Filmstúdió
1151 Budapest, Felsőkert u. 9

Videó:


Jegyárak:
4900Ft, 6900Ft, 7900Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top