Tom Jones koncert 2022

Dátum: 2022.07.12.
Helyszín: MVM DOME

om Jones! Hosszú idő után újra Budapesten!

Maga a legenda, maga a mítosz! A 82 éves zenei zseni, aki jobb, mint valaha.

Aki úgy énekel, hogy lecsukod a két szemed, hallgatod, hallgatod, s minden megszűnik körülötted. Ez egy új világ, Tom Jones világa. A hang és a zene világa. Lassan 60 éve. Az állandóság, mely kiteljesít. Surrounded By Time. Az új album, mely hosszú évekkel előzi meg a korát. A búcsú. Mint, aki nagyon hosszú útra indul, s nem tér vissza sose. S a régi dalok. Delilah, Sexbomb, Kiss. Mindegyik újra hangszerelve, újra értelmezve. Mert körülzár az idő. Mert lejárt az idő.

Ezt a koncertet meg kell hallgatni. 2022. augusztus 16-án, az új MVM DOME-ban.

A kijevi koncertet cserélte fel a budapesti helyszínre. Június közepétől indul több mint 50 helyszínes koncert körútra Európába és Amerikába.

Az idén 82 éves Tom Jones még mindig kirobbanó formában van, pedig néhány éve még ezt nyilatkozta: „Tudod, pár éve nem voltam olyan jól. Amikor kijöttem a kórházból, meglátogattam az orvost, aki azt mondta, hogy az életkoromat figyelembe véve ideje lassítani. Na ez olyan volt, mint egy vörös rongy a bikának”

Sir Tom Jones egy élő legenda, számtalan rangos díj nyertese és elnyerte a világ legszexisebb férfija címet is. Karrierje több, mint 50 évvel ezelőtt kezdődött, s máig a közönség és a kritikusok kedvence. Több mint 100 milliós lemezeladással és 36 Top 40-es slágerrel büszkélkedhet az élete folyamán.

Néhány évvel ezelőtt 2020 júniusában Tom Jones lemezkiadója felvetette a 80. születésnapjának megünneplését. Ebben a korban már gyakran használják örökség szót – és ez esetben nem ok nélkül. Ha az „örökségről” és Tom Jonesról szeretnénk beszélni, nehéz eldönteni, hol kezdjük. Azok a dalok, mint példáula Whats New Pussycat, a Delilah, az If I Only Knew és a Sex Bomb, alig ölelik fel egy olyan zenei karrier egészét, amit Tom Jones neve fémjelez.

A 2021 áprilisában piacra került Sourrended by time album joggal nevezhető igazi örökségnek, hisz olyan dalok kerültek rá, melyek nagyrészét újra feldolgozták, vagy félretetté” és most Tom Jones elérte azt a kort, hogy méltóképpen elénekelje azokat.

Minden egyes Tom Jones koncert egy olyan varázslatos utazás, ahol zenei műfajok és korosztályok találkoznak, hangja és előadásmódja generációkat hoz össze.

Tom Jones nem fél belekóstolni a különböző zenei stílusokba. Dalaiban ott van a pop, a rhythm & blues, a country és a gospel.

A SZERVEZŐK közleménye:
"Tisztelt jegyvásárlók!

 

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy Tom Jones budapesti, először július 12-re, majd augusztus 16-ra, az MVM DOME-ba meghirdetett koncertjét, a Művész menedzsmentje egy 2023. júniusi időpontra halasztotta. A pontos dátumot a művész menedzsment hamarosan közölni fogja.

A produkcióban részt vevő cégek intenzív tárgyalásokat folytatnak a részletkérdések tisztázása ügyében.

A jegyeket megvásárló közönség érdekei semmiképpen nem fognak sérülni.

A koncert pontos dátumának bejelentéséig a jegyértékesítés és az esetleges jegyvisszaváltás szünetel.

Őszintén sajnáljuk, hogy ez a helyzet rajtunk kívül álló és előre nem látott okok miatt kialakult.

Sir Tom Jones is bocsánatkérését küldi az okozott kellemetlenségért és nagyon várja a jövő nyári találkozást a magyar közönséggel. Egy közös ünnepet szeretne varázsolni 2023-as budapesti fellépésén.

dr. Besnyő László

ügyvezető"