Halott Pénz show és koncert 2018 - Győr Audi Aréna

Dátum: 2018.03.17.
Helyszín: Audi Aréna - Győr

Halott Pénz koncert 2018 - GYŐR AUDI ARÉNA

A Halott pénz 2018. március 17-én egy nagyszabású Aréna Show készül az Audi Aréna színpadán. A Halott Pénz különleges koncertje lesz ugyanis ezen a napon. 

Halott Pénz fekete napszemüvege mögött 2004-ben talált rá a pécsi TV-torony árnyékában az önkifejezés azon formájára, amit hip-hopnak nevezünk. Tavaly a nyár legvidámabb party-himnuszát köszönhettük neki; a Feneked a gyengém az MR2-Petőfi Rádió Top 30-ában a tizenkettedik helyig jutott, a hozzá készült, eltúlzott formákkal rendelkező fodrászlányok egy napját bemutató videót már több mint másfél millióan látták a Youtube-on, és Halott Pénz második olyan videója lett, amit a VIVA rendszeresen játszott, sőt több héten át listát is vezetett a magyar zenecsatornán. A Feltámad a tenger már egy fokkal komolyabb oldalát mutatja - a hozzá készült klip is erre utal - a közönség pedig először a Red Bull Pilvaker döntőjében hallhatta. A szám azóta a Petőfi Rádióban is gyakran hallható, a VIVA online-slágerlistáját pedig több alkalommal vezette.

Több, mint 10 év alatt olyan slágereket adtak nekünk mint a Majd, űhelló lányok,A feneked a gyengém, és a 26 millós megtekintés felett járó Van valami a levegőben, de a Drabokra törted a szívem című feldolgozásuk is túl van már a 20 milliós megtekintésen. A csapat énekese Járai Márk a Halott Pénz mellett szólóban is nagy sikert arat s a csapat illetve Márk szólóban is állandó vendégévé vált a hazai fesztiváloknak, sőt számos magyar csapatal dolgoznak együtt is. Nevükhöz kötődik a Wellhelloval közös slágerük is az Emlékszem Sopronban című dal is.

A Halott Pénz most egy nagy vállalkozásra adta a fejét és élete legnagyobb koncertjére készül. 

Jegyárak / Szektorárak:

3 900 Ft C szektor bal, K szektor bal, K szektor jobb, L szektor bal, L szektor jobb, M szektor bal, M szektor jobb, N szektor bal, N szektor jobb, O szektor bal, O szektor jobb, P szektor bal, P szektor jobb, Q szektor bal, Q szektor jobb
4 900 Ft Küzdőtér
5 900 Ft A szektor jobb, B szektor bal, B szektor jobb, C szektor bal, C szektor jobb, D szektor bal, D szektor jobb, E szektor bal, E szektor jobb, F szektor bal
7 900 Ft A szektor bal, F szektor jobb