Pécsi Nyári Színház - Szabadtéri Játékok

Dátum: 2015 nyarán
Helyszín: Pécsi Nyári Színház

Tizenegy produkcióra, köztük táncestre, bohózatra, musicalre, burleszkre, színműre és komédiára is várja a közönséget a Pécsi Nyári Színház június 20. és augusztus 9. között a baranyai megyeszékhelyen.

A Pécsi Szabadtéri Játékok idén se marad el. A Pécsi Nyári Színház néven megrendezésre kerülő nyári színház előadásai 2015-ben a következők lesznek:

Abigél
Bánfalvy Ági, Kiss Ramóna, Xantus Barbara, Hujber Ferenc, Száraz Dénes, Trokán Péter és még számtalan ismert szereplővel lesz látható Szabó Magda híres műve.

Aranytó
Vári Éva és Benedek Miklós főszereplésével lesz látható a humorral átszőtt, mélyen emberi történetet filmen Henry Fonda és Katharine Hepburn, magyar színpadon Mensáros László és Tolnay Klári tette emlékezetessé.

Best of L’art pour l’art
A L'art pour l'art Társulat estje Szászi Móni, Dolák-Saly Róbert, Laár András és Pethő Zsolt szereplésével. A szórakoztató előadás két alkalommal lesz látható.

Botrány az operában
Az ismert komédia olyan sztárokkal lesz látható, mint Sáfár Anikó, Nyertes Zsuzsa, Beleznay Endre és Straub Dezső.

Charley nénje
A zenés bohózat két részben látható ismert musical színészek főszereplésével.

Hair musical
Először Magyarországon az eredeti Broadway musical. Nem a film, egy egészen más történet – de a magával rántó zenétől, és a háború, az idősebb generáció, a hazugságok elleni lázadástól lesz ez az előadás valahol mégiscsak ugyanaz a Hair.

Lulu
Egy zenés bűnügyi komédia két részben olyan sztárokkal, int Ivancsics Ilona, Koltai Róbert, Szirtes Balázs, Végh Judit, Király Adrián, Kertész Péter és Bodrogi Attila valamint  mára már klasszikusnak számító FÉNYES - SZENES slágerekkel, és élő zenei kísérettel.

Ma estére szabad a kecó
Egy bulvár burleszk két részben olyan sztárokkal, mint Bánfalvy Ági, Kiss Ramóna, Gesztesi Károly, Száraz Dénes, Hujber Ferenc és még sokan mások.

Nemzedékek
Ezzel a címmel lesz látható a 60 éves Mecsek Táncegyüttes jubileumi előadása.

Vészhelyzetben
Egy bohózat két felvonásban. Avagy család ellen nincs orvosság alcímmel lesz látható a Pécsi Nyári Színház és a Pécsi Nemzeti Színház közös bemutatója. Besenczi Árpád, Mikola Gergő, Vlasits Barbara és még számtalan szereplővel.